Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija ostanek po puljenu zoba

ostanek po puljenu zoba

Pozdravljeni,
Pred priblizno 2,5 tedna so mi po hudih bolecinah izpulili spodnjo desno 6ico. Po samem posegu sem imela hude bolecine, ki so nekje po 3-4 dneh omilile… Vendar je bilo prisotno tudi zelo slabo pocutje, glavobol, tudi kolabirala sem, osebna zdravnica mi je pregledala kri in naj bi bilo vse okej. Torej danes pa sem zjutraj na mestu izpuljenega zoba zacutila skrbino, ker me sicer ni bolelo, vendar motilo sem si z zobotrebcem “izbezala” in ven potegnila kar precej velik koscek zoba? Je to normalno? Kako da zobozdrzvnik, ki mi je pulil zob tega ni opazil (moj izbrani zobizdravnik je bil v casu zdravljenja in na koncu ruvanja zoba na dopustu)? Zanima me ali lahko pricakujem kakrsne koli komplikacije? Pri svojem zobozdravniku sem narocena cez nekaj dni.
Hvala za odgovor, lep pozdrav.

Pozdravljeni,

vaše splošno slabo počutje ni bilo in ne sme biti v povezavi z domnevnim ostankom zoba v rani. Kako veste, da ste potegnili iz rane košček zoba? Prepričana sem namreč, da je šlo za delček kosti, kar je sicer čisto običajno.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close