Najdi forum

Oseba za spremstvo

Spoštovani, prosim vas za pomoč. V enem od ljubljanskih domov za starejše imam očeta, ki je po možganski kapi prizadet po desni strani in lahko sam naredi nekaj korakov, sicer pa je ves čas na invalidskem vozičku. Zelo si želi, da bi šel lahko kdaj malo po mestu, da ne bi bil toliko med štirimi stenami. Ker sama ne živim v Ljubljani, mu lahko le redko in za kratek čas ustrežem.
Razmišljam, da bi skušala poiskati zanesljivo osebo, ki bi na primer enkrat na teden imela kakšno urico časa, da bi očeta na vozičku peljala na sprehod, po možnosti v dopoldanskem času, ker je kasneje zanj že prevroče (srčni bolnik z visokim tlakom …). Seveda bi se dogovorila za primerno plačilo. Ali mi morda lahko svetujete, na koga se lahko obrnem? Za odgovor se vam vnaprej najlepše zahvaljujem.

Spoštovana gospa!

Vaše vprašanje je zelo osebno in vam težko posredujem kakšne bolj natančne informacije, ker npr. ne vem v katerem domu je vaš oče itd.
Mislim, da bi lahko poiskali primerno osebo, zato vas vabim, da se oglasite na Slovensko karitas (01 300 59 60) in bomo lažje uskladili vaše želje.

Vse dobro!
Helena

New Report

Close