Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija ORL težave

ORL težave

Pozdravljeni!

Pred enim letom sem imela umetno prekinitev nosečnosti v 5. mesecu zaradi hude srčne napake otroka. Od takrat naprej se ne počutim več dobro. Bila sem tudi na posvetih pri klinični psihologinji, tako da sem začetno obdobje uspešno prebrodila. Težave so se začele pojavljati po treh mesecih in so zelo fizične narave: razbijanje “srca v glavi”, brnenje v glavi (predvsem zvačer), nekakšna omotica in nesigurnost, rahlo zategovanje vida, ko menjam pogled. Tako se počutim npr. 2 tedna, nato sem 5 dni ok in tako naprej. Takšno stanje traja že skoraj eno leto in me ža malo skrbi, zakaj težave ne izzvenijo, če so npr. psihičnega vzroka (svetovanje osebnega zdravnika).

Ker ne bi rada, da se zanemarijo morebitni ostali vzroki mojih težav na račun stresa, ki sem ga doživela ob posegu, od katerega je že 1 leto, me zanima, ali je smiselen pregled pri ORL strokovnjaku in če imate kakršnekoli nasvet glede mojih težav. Poleg tega pa si z možem želiva naslednjega otroka, vendar si nekako ne upava storiti koraka naprej, ker naju pri tem ovira moje počutje.

Hvala za vaš odgovor.

Katka

Spoštovana Katka!

Kljub temu, da mislim da so težave ne ORL izvora, priporočam pregled pri ORL zdravniku. Tudi če nič ne najde, vsaj boste znali, da je tam vse v redu in boste bolj sproščena.

LP. drIB.

New Report

Close