Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost orgazem(punce&fanti)

orgazem(punce&fanti)

Živ!
Mene pa zanima po kolikem času vam pride ko se samozadovoljujete in/ali ko imate spolne odnose.
-Koliko časa pa traja orgazem??
Jaz sp.odnosov še nisem imela samozadovoljujem pa se ampak ne vem če sem doživela prave orgazme-traja namreč le dve sekundi tisti užitek!!!
Hvala vsem……LP

Hej!!
Men pa pr samozadovoljevanju mal dalj traja “orgazem”… Veliko vec kot 2 sekundi…

Meni pa takoj mine tisti vrhunec. Potem ni več “zanimivo”…

Ja zenske se nimate kej sekirat saj ste v prednosti ker lahko dozivite vec orgazmov zapored. Samo 10% moskih(al neki tazga) jih lahko dozivi vec zaporedoma ne da bi se vmes “ohladili”.

(Hey, pravzaprav obvladam teorijo sam prakse ni in je tut ne bo se neki casa)

Meni straja 10-15 sekund – če pa nisem čisto razpoložena, pa tudi manj.

pa mislite da to sploh je orgazem kar se pr men dogaja?

traja namreč 5 sek.

N?M? je napisal:
“Ja zenske se nimate kej sekirat saj ste v prednosti ker lahko dozivite vec orgazmov zapored. Samo 10% moskih(al neki tazga) jih lahko dozivi vec zaporedoma ne da bi se vmes “ohladili”.”

Ja, ampak pr tipih je vsaj v navadi, da ga dozivite, je pa priblizno 40% procentov zensk na svetu, ki ga nikoli ne dozivijo (podatki so iz neke knjige).
na zalost sem med njimi. Mogce tudi zato, ker namesto da bi se popolnoma sprostila, nekje v mislih prou malo cakam, da bi dozivela orgazem, kar pa deluje ravno v nasprotni smeri, kot si jaz želim. Ne vem, mogoce da je krivo to, upam le, da se bo to nekega dne spremenilo. Je pa sex ravno tako zadovoljiv.
LP

pr men je odvisno kako hocem, lahko mipride po 30.sekundah ali pa po pol ure.traja pa nekaj sekund.

Orgazem lahko doživiš na več načinov. Najbolj pomembno je vzburjenje, od tega pa je kako prideš do orgazma. Če najdeš svoje občutljive točke, ampak res najdeš potem, še nimaš orgazma. Pri samozadovoljevanju je pomembno predvsem miselna predstava in odlaganje orgazma, dlje ko ga odlagaš, dalj časa traja užitek in močnejši je užitek. Pri sexu pa je važno ˝drgneje˝ občutljivih točk in enako odlaganje orgazma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close