orgazem
upam, da boste na vprašanje vseeno odgovorili čeprav kot ste že neki osebi odgovorili, naj si prebere starejša sporočila. ampak nikjer ne najdem podobnega mojemu.
po starejših temah berem, da so npr. doživljale orgazem in zdej ga ne več ali pa da med sexom uživajo samo pa da ne doživijo vrhunca, vendar so blizu. anpak moj je drugače.
no naj povem svoj primer…
imam 26 let. imela sem že tri resne zveze. z vsakim sem hodila najmanj dve leti.
s sedajšnjim fantom hodim že skoraj 5 let. in še nikoli nisem doživela orgazma. niti blizu ni bilo. tudi med samozadovoljevnjem, katero je lepo, samo niti približno podobno orgazmu. sam spolni odnos pri meni traja niti ne 20 minut s predigro vred. počutim se kot da se prehitro naveličam, me vzbburi le za kratek čas in nato mine. predigra mi skoraj nič ne pomeni, med samim sexom pa me dokaj hitro začne boleti. če traja več kot 10 min, me začne boleti (zaradi drgnjena penisa v nožnici) ali pa me začne tiščati na wc. no, med sexom ne čutim užitka. mogoče le na začetku in po nekaj minutah nič več…le še neprijeten občutek zaradi tega kar sm omenila malo prej. komot bi lahko živela brez sexa.
fantu sem to povedala in sm tudi svojemu ginekoligu to omenila. njegov odgovor je bil, kot od vsakega, da se moram sprostit. in to je tudi vse. na bolečine (niso tako hude) se sploh ni odzval. nakar sm ga vprašala kaj naj naredim in če imamo tu v slovenije kake sexologe na katere bi se lahko obrnila. rekel je, da le v ljubljani in da še za tega moram dobit napotnico od psihiatra.
kaj je z mano narobe? sem frigidna?
aja, v fanta sem zaljubljena in se zelo trudi.
prosim vas…. pomagajte… ali pa vsaj odgovorite (lahko tudi na mail)… ali pa povejte mi naslov podobnega primera, da ga preberem. kot sem rekla sem ga iskala, samo tem je veliko….