Najdi forum

Ok, vsi tukaj pišete kako je full ok doživeti orgazem, pri meni pa je to en velik problem. Stara sem 19 in do sedaj še ga nisem doživela. Naj vam povem še to, da se ne samozadovoljujem, imam pa resnega fanta.Kaj mi priporočate. nekje sem prebrala, da vse punce ne doživijo orgazma.

dio

Ojla! Jst sm prebral full knjig o sexu, sexologiji in psihologiji sexa. In povsod je pisalo, da bodo punce, ki se v puberteti ne samozadovoljujejo, imele kasneje probleme z doživljanjem orgazma pri partnerju. In to naj bi lahko trajalo večno. Seveda tega nisem verjel, dokler ni moj prijatelj dobil takšne punce. Tudi ona ga ni še nikoli v življenju doživela. In spoznal sem še dva taka para in vsem kaže zelo slabo glede tega. SORRY…probi se zdej začet, mogoče ni prepozno!

LP

Vibrator u roke, dej ga na ščegetavčka pa uživej!
Zraven si najd še točko G, pa ti bo tko pršlo, da boš špricala. Resno!

Hojla!

Jest lahko zase samo to povem – NIKOLI se nisem samozadovoljevala pa vseeno nisem NIKOLI imela problemov z orgazmom!!

Jst se tud pridružujem tej izjavi. Ne vem Anina mogoče sva srečni izbranki?! Res je, da s samozadovoljevanjem spoznaš svoje telo, kje ti paše, kaj te vzburja,…in jasno, fanta usmerjaš in …. orgazem. Ampak, da če se ne samozadovoljuješ, samo to pa ni vzrok, da ne doživiš orgazma, ker sem živ primerek, ki lahko pove, da to ne drži. Ne vem kako, draga dvomljivka, pri vama zgleda sama predigra in spolni odnos. Očitno fant ne igra na ta prave strune (tu ne mislim, da gre za njegovo nesposobnost, da si ne bi narobe razlagala), zato se boš morala res sama malo bolj potruditi, raziskati svoje telo, ugotoviti kaj te (po domače) rajca in to lepo povedati partnerju ali pa ga med “delom” sama usmerjaj. Vsako dekle se po svoje odziva na različne dražljaje in če fantu ne poveš kaj ti paše, bo on nadaljeval po svoji presoji, če ni odziva tud ne more vedeti, da ti ni najboljš. Ljudje pač ne znamo brat misli in nam je treba vse povedat. Kar pa se položajev tiče in orgazma, je pa spet različno. Men sicer položaj “ata mama” paše, ampak orgazma takrat pa ni, najboljš (zame) je, da ležim na lubeku s hrbtom na njegovem trebuhu, tako on prodre v muco od zadaj, z rokicami pa se veselo igra s ščegetavčkom. Uf, to paše!

Dvomljivka kar lepo na delo, iskat skriti zaklad. Ko ga boš najdla bo pa lepo, boš vidla.
Srečno, Pepelka

Ne boj se, Dvomljivka, nic ni narobe s tabo. Morda imaš neizkušenega fanta, ki ne zna zaigrati na prave strune. Samozadovoljevanje bi tudi pomagalo, saj bi tako odkrila, kaj te vzburja in kaj ti je vsec, tako da bi potem lahko to svojemu fantu tudi povedala. Vsekakor morata pri odkrivanju tvojega orgazma sodelovati oba. Ti pa ne bo skodilo, ce se malce spoznas. Preprican sem namrec, da so zenske, ki se samozadovoljujejo, tudi bolj samozavestne glede seksa in znajo od partnerja zahtevati tisto, kar si zelijo.

Ne vem kaj je razlog da se ne samozadovoljujes… (Upam da ni to zaradi vere! Ker naj bi bilo to “grdo”)
V glavnem ne bo ti nc skodilo in tako kot so rekli drugi, bolje bos spoznala sebe. Ne mores v knjigah prebrati tocno kako priti do orgazma, ker smo vsak zase edinstvena bitja in enim pase nekaj drugim pac nekaj drugega.
Bi pa tudi sama rekla, da imas neizkusenega fanta, ali pa se ne potrudi dovolj. Ce sta skupaj bolj malo casa, potem je se upanje, ce sta pa ze dolgo, bi te pa lahko bolje spoznal. Ne vem malo eksperimentirajta, poiskusajta nove poze, pa dovolj casa si vzemita.
Verejmi da bos dozivela vrhinec, samo morda ne s tem fantom.

Anina , najprej lepo, da jih dozivljas.. drugace pa kar se samozadovoljevanja tice, ne ves kaj zamujas!!

Tanja & vse ostale(i): s punco imava enak problem. Skupaj sva že precej časa, seksava tudi, a njej še ni prišlo. Osebno me to zelo žre, ona pa pravi, da zanjo ni tako pomembno. Poskusila sva že kar nekaj metod, a vse zaman.
Naj povem, da sem že imel spolne odnose z drugimi in pri vseh je bilo OK.
Zato menim, da vrok za nedoživetje orgazma pri ženski, ni nujno moški.
Ne rečem, morda je napaka v meni, a po ztrjevanju mojega dekleta, ni.
Zanima pa me, ali je moje dekle sploh “sposobno” doživeti orgazem.

lp

Orgazem pri ženski je največkrat v njeni glavi. Če ona res ni še nikdar doživela orgazma, je najprimernejši način s samozadovoljevanjem, oziroma da jo ti zadovoljiš oralno. Ona mora misli preusmeriti iz želje po orgazmu na užitke, ki jih čuti. Sem prepričana, da ji bo uspelo. In ko bo enkrat orgazem doživela, ne bo nikdar več rekla da zanjo to ni tako pomembno : )
Ko bo ugotovila kako priti do orgazma pri neposrednjem dotiku, bo veliko lažje tudi pri spolnem odnosu. Ne pozabita se pogovarjati kaj ji je všeč.
pa srečno !!

Očitno tudi ti hočeš zadovoljiti njo, kot želi mene fant, ampak ne vem… jaz se zmeraj nečesa ustrašim, v bistvu sploh se ne štekam. Samo res, kaj če ga sploh nisem tudi jaz sposobna doživeti????

papa

Zivjo dvomljivka …

Pepelka ti je dala dosedaj najbolj uporaben odgovor, katerega poskusi upoštevati (s tem, da svojega telesa ne raziskuj sama (samozadovoljevanje), ce ti to ne ustreza).

Kot navajas v svojem zadnjem pismu, se “necesa ustrasis” .. zelo pomembno je, da si med odnosom popolnoma pri stvari, na tvojem partnerju pa je, da ustvari pravo vzdusje, da si da cas zate, ter da pokaze najprej zanimanje za tvoj uzitek, na svojega pa malce pocaka. S tem bo dosegel multiple orgazme (scasoma) pri
tebi, boljsi vrhunec pri sebi in daljsi ter za oba zanimivejsi odnos.

In ce greva sedaj na konkretnejse stvari od zacetka .. Poskusita ..
Najprej si najdita miren koticek (mirna spalnica). Nadaljujta z neznim poljubljanjem, ki naj prerasca v strastno (neprisiljeno in ne po scenariju). Slecita obleko kos za kosom in se med tem poljubljajta, on naj te spravi v dobro voljo s stvarmi ki te zabavajo (npr. nezno zgeckanje). Nato naj te npr. poljublja po celem telesu (dobra varianta je tudi, da te najprej samo poljublja po celem telesu, te boza itd., vendar ne po “muci” … tisto pride nazadnje), nato mu povej za svoje erogene cone … s prstom naj dela najrazlicnejse stvari po tvoji izbiri in ko bo mucica dovolj vlazna ali pa kar pretirano, naj vstopi … najprej nezno pocasi, najbolje v misionarskem polozaju, torej on na tebi .. uzivajta in pustita domisljiji prosto pot. Predvsem pa pozabi na vse in se prepusti toku …

uzivaj .. upam, da ti moje blodnje kaj pomagajo …

Skratka… kriva nisi ti, prej tehnika, prepuscenost in sposobnost partnerja ..

pisal pa ti je moski, da ne bo kdo rekel, da zenske kritizirajo moske :))

Orgazem je odvisen od tehnike in čustev. Kar se tehnike tiče, začnejo nekatere dame doživljati orgazme šele po recimo 10 letih rednega seksa, ker roko na srce seks med mladimi pari pogosto ni kvaliteten (neizkušenost, strah, odsotnost eksperimentiranja, neprimeren prostor, premalo časa, nesproščenost).
Če sta dva resno skupaj, potem se ne smeta ustaviti in morata kar naprej napredovati, raziskovati sebe in drug drugega in ne samo v fizičnem smislu. Žal pa pogosto seks pade na raven neke rutine in postane dolgočasen.
Seveda pa orgazem ni odrešujoča stvar, iz lastne prakse lahko povem, da mi je nekoč postal rutinski sex, v katerem je dama rutinsko doživljala po 3 orgazme, brezvezen, vsakič sva počela to na podoben način in po nekaj mesecih je bila najina zveza kljub množici orgazmov prazna…

Kaj lahko storita?
Predvsem se NE SMETA obremenjevat z orgazmom. Ker potem ga ne bo! Če njenega orgazma ni, to še ne pomeni, da je kdo od vaju nesposoben, manjvreden, skratka, ne prizadevjata si za orgazem, hkrati pa bodita čim več skupaj, poiskusita vse možne stvari v seksu, bodita nežna in prijazna drug do drugega…
Precej bi pomagalo, če bi se dama poiskušala samozadovoljevati. Predvsem jo ne smeš v to siliti. Sem tudi poznal nekoč eno, ki nekak ni mogla to početi s sabo. Ne vem, verjetno neke psihološke zavore iz otroštva, pač ni mogla.
Poiskusi narediti kaj na lastni vzdržljivosti. Verjetno veš, da lahko spolni odnos traja tudi več ur in da se pri moškemu ne konča nujno z izlivom. Ko boš videl, da je nevarno da ti pride, prekini odnos za 10 minut, ta čas jo draži z roko ali jezikom, opazuj njene reakcije, ne ji preveč težit s tem, sedaj pa mi povej kaj ti paše…, ker morda v tem trenutku ne ve.
Prečitaj knjigo Tao – nega ženske (moške) seksualne energije…

Sploh ni res, da se “moraš” prej samozadovoljevati! Jaz se nisem! Probajta brez kondoma(če imas stalnega partnerja in jemlješ tablete), nekatere ga dobijo komaj takrat!

Jaz sem s svojim prvim fantom že pet let in sprva sva imela enak problem. Meni je bilo vseeno, če orgazma ni bilo, njega pa je tako kot ti praviš žrlo. Tudi midva sva poskušala različne poze, igrice ipd. vendar dejstvo je, da je treba dati času čas. Najprej se dobro spoznajta, veliko se pogovarjajta o tem kaj je drugemu všeč – vendar nikar preveč ne sprašuj ali se živciraj zaradi njenega orgazma. Največja napaka, ki jo lahko naredi moški je, da žensko po seksu sprašuje, če ji je bilo všeč ali ji je prišlo. Saj sam veš kako se počutiš, če ti bo odgovorila z ne.

Pozdravljena dvomljivka.
1. Vsaka ženska doživi orgazem (torej tudi ti)
2. Če ga pa te tvoj sex partner NE obdeluje tako, kot bi bilo treba.
3. Pri meni (pa ne da bi se hvalil) je tako da ne odneham dokler NJEJ ne
pride (šele nato jo vzamem zase 🙂
4. Skoči malo čez plot pa vidi kako to drugi počnejo.
5. ČIM VEČ SSEEXXa in ORGAZMOV vsem deklicam-ženskam-ženam..

Spoštujem tvojo ekspertizo, g. Ekspert. Vendar mislim, da tudi ti nisi vsemogočen, oziroma drugače, da orgazem ni samo stvar fizike, ampak tudi čustev, pa če hočeš tudi zavor v glavi.

Vsekakor pa je tvoje ravnanje pohvalno!

No mogoče sem pa še vseeno malce “premajhna” za orgazen, ali pa bo čas dal času čas in bom “dorasla”.
Uh upam, da so res eni srečneži ( npr: expert), ki to stvarco full obvladajo in popolnoma zadovoljijo svojo punco.
V bistvu sem se vprašala ali manjka tiste kemije med nama, pa je nena… vem, da ga imam resnično rada, morda sem edino premalo sproščena, ker zmeri sem s čim obremenjena. No zdaj pa je čas počitnic in upam, da čas zame…. mogoče, če pa ne bo, bo pa drugič. V glavnem svojega fanta ne bi mogla prevarati, saj mi pomeni zelo zelo veliko. Če pa je enim fantom samoumeven skok čez plot kot rešitev, ok… meni ni. Hvala vam, za vse odgovore, marsikdo me je potolažil, da nisem nič kaj posebnega, čeprav sem se tega najbolj bala.

papa

Zakaj pa bi bilo slabo biti kaj posebnega, potem si vsaj zanimiva.

Tudi jaz sem imela probleme z orgazmom. Meni je full pomagalo, da sva imela zeloooo dooooolgo predigro, z veliko nežnosti, pa z masažo. Potem sem se zelo sprostila in potem je bilo NORO…
LP, mucqa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close