Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Opustitev Pregomina

Opustitev Pregomina

Pozdravljene!

Mene pa zanima, kdaj ste prekinile s Pregominom in svojim malčkom začele dajati samo riževo, sojino, ovseno…mleko.
Hvala

Naš 1.5 letnik že eno leto pije samo riževo mleko s kalcijem.

Joj Bancha, a res??
Jaz moji 12 mesečnici še dajem Pregomin (čeprav ga ne mara preveč) ker je, glede na to, da je narejen prav za tamale, najbrž bolj bogat s potrebnimi elementi.
A pa je pri rasti in teži potem čisto normalno napredoval? Ker če je, ga bom tudi jaz potem kar nehala dajat…

Naša 14 (11,5 korigirano) mesečna pije samo čisti pregomin, brez dodatkov, pa še to 150 do 250 ml na dan (noč).
1 x na dan pa mešam kašice ali polento na riševem ali sojinem mleku. Ovsenega pa bom jutri kupila.
Riževo se mi zdi precej sladko. S polento, prosom ali zdrobom še gre. Razni bebi in linoti pa so res osladni.
Mislim, da je bolje, da jedo riševo, sojino… ml, kot pa nič.
Lp

Lep pozdrav!

naš malček bo star 2 leti in še kar uživa Pregomin… že od samega začetka mu je všeč, pa smo z njim začeli šele pri dobrem letu…

trenutno ga kupujemo sami, ker testi ne kažejo več alergije, mi pa čakamo na provokavijo v bolnici… menim, da je uživanje pregomina za malčke zelo zdravo, saj je dodano veliko vitaminov, mineralov in podobnih reči, ki so nujno potrebne za zdrav razvoj naših malčkov…kljub temu pa uporabljamo tudi riževo mleko za razne mlečne kašice, potento, rižolino,…

jaz osebno ne bi opustila pregomina

lep dan še naprej!
t

Tudi jaz ne bi opustila pregomina. Mi smo bili danes na testih (ponovno) in nam je zdravnica rekla, da otrok star 14 mesecev naprimer potrebuje za svojo rast 6 dcl pregomina na dan. Rekla bi tako kot Taši, da je najboljša kombinacija malo pregomina, za kašice pa ostale mlekce.

New Report

Close