opravičilo
Spoštovani!
Vsem, ki ste me spremljali na forumu rak debelega ćrevesa in danke, se opravičujem za daljši izostanek.
Naša bolezen je pać taka, da pride lahko v parih dneh ali pa celo v enem, do hudih preobratov. Zudi jaz nisem pri tem izjema. Moja bolezen mi je v vsem obdobju zdravljenja pokazala kako ostre zobe ima. Prišlo je do močnega progresa in zapletov. Na žalost se je to zgodilo med zdravljenjem še z zadnjo kombinacijo sistemske kemoterapije. Po sepsi in vseh težavah sem se sedaj odloćila, še za en postopek zdravljenja v tuhini in upam, da bo dal ustrezne rezultate in mi še malo podaljšal življenja. V tem ćasu pa upam, da bo spet kaj novega na trgu.
Bilo je hudo in skoraj sem se že vdala v usodo, toda življenje kakršno koli pać je , je lepo in še se bomo borili.
Kadar bom kolikor toliko pri moćeh se bom javila, drugaće bo pa moderiral kdo drug, saj smo vsi nadomestljivi
Lep pozdrav vsem
Lidija
Lidija,
mislim, da si sama najbolje napisala – greš pogumno naprej! 🙂 Vesela sem, da si splezala na zeleno vejo in si dovolj opomogla za zdravljenje v tujini! Veliko mislim nate in navijam zate.
Drži se!
Kristina
Lidija,
kot pravite … vi se mirno posvetite sebi in zdravljenju, tukaj na forumu bomo pa že poštimali zadeve. Hvala za sedaj.
Ostajamo na vezi in javite se kaj, ko boste utegnili.
Ekipa Med.Over.Net v mislih z vami. 😉