Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? OPOZORILO in navodilo za objavo oglasov pred oddajo

OPOZORILO in navodilo za objavo oglasov pred oddajo

Ker je to smisel MONa!!!

Moderatorji se takih bojijo.Vejo pa svojim uporabnikom grozit z neko izdajo podatkov,ki jih seveda tud uresničijo.Seveda ker raje moderatorji grozijo in izdajaj podatke tretjim osebam ali pa spreminjajo komentarje v tvojo škodo,seveda zato nimajo časa.

Jaz že dolgo na monu nič resnega ne pišem.

Morski galeb je včeraj grozil z informacijami o sodnem postoku in sodnem sklepu.Seveda,ker s eje zavedel,da je s tem marsikaj izdal,se je objava izbrisala.In hvala bogu posnetkom med zadetki bo še en dokaz na sodišču kako se vse ureja in komentarji prirejajo. :D:D:D:D

Pol pa meni grozijo in me tožijo da po monu pišem stvari,ki jih po iskanju sploh ni.

Komaj čakam zmago na sodišču.

Pozdravljeni, jaz sem lih kar objavil kar tukaj piše da se ne sme, pa bi prosil če moderator obriše objavo.
Hvala in lep pozdrav,
RJ

Iscem kolegico do 30 let da skupno najdemo sezonsko ali redno delo v Avstriji ali Nemciji.
Morali bi si deliti stroske za stanovanje. Sprejemam skoraj vsako delo.Pogovorno obvladam nemscino.
Doma sem iz Maribora
[email protected]

Trzni inšpektor naj konta delo na črno takrat,ko bo skorunpirana drzava omogočila drzavljanom vsakdanji kruh in legalno delo.Osebno bi mu celo nakazal kje delam na črno,če nebi bil kaznovan tudi sosed.pa da vidi kako je trda delavska poštena roka,tako bi se moralo začeti in bi tajkuni,ali bolje napisano KAPITALISTI začeli razmišljat drugače

V vednost: http://med.over.net/forum5/read.php?59,6330903

Pozdravljeni

Jaz mam predlog . Naj nardijo zakon , da vsak človek lahko opravlja samo eno zaposlitev . Kolk delovnih mest se bo sprostilo ? koj vso polotko poglejte . Pa direktorčki k so še kje dodatni svetovalci pa tko naprej . Nekateri opravljajo 7 – 8 kšeftov hkrat , ostali pa šihta ne dobimo . Dejmo še kej na to temo rečt . Če dobim delo na črno tud grem delat , ker takrat bom srečko z vsaj mal dnarja v žepu . Gorenska pa itak nima nič delovnih mest ali pa gdo ve za kakšnega ?

TEL.031462697
HITRO IN ZASTONJ
ODVOZ STAREGA ZELEZA ,AKUMLATORJI, CISTIMO KLETI,

Pozdravljeni!

Iščemo nove 4 – 6 sodelavce (m) ZIDARJE .

OPIS DELOVNEGA MESTA
Naloge in odgovornosti:
Zidanje z mini dvigalom ks silikatna obeka (siporex )
Zidanje betonskih blokov vidna fuga z obeh strani
Zidanje fasadni blok zunanja starn se fugira

PRIČAKUJEMO

Zahtevana izobrazba: III., IV., V.
delovne izkušnje Zidarja (min 5 let),
natančnost,
odgovornost

PONUJAMO
Zaposlitev
pošteno plačilo za delo opravljeno kvalitetno ,delo je normirano
urejeno zdravstveno zavarovanje, ter prijava v delovno razmerje,
organizirano prenočišče.in prvoz na delo
Mesecno placilo po dogovoru 1.600,00 € – 1.700,00 €
Delo se opravlja v Belgiji -Anewerpwn .

Prijave sprejemamo do 09.05.2013
Pričetek z delom je možen takoj : 30-05-2014

Prosim samo resni in izkušeni zidarji, začetnikov žal trenutno ne potrebujemo.

Vari sara d.o.o.,
Ljubljanska cesta 5 A   , 6230 Postojna , Slovenija

9.00-15.00 Pon-Petek

Tel.: 00386 (0) 57 34 13 06 
E-mail : [email protected]

Pozdravljeni,

pred časom sem želela objaviti oglas, v katerem sem ponujala pisanje in lektoriranje različnih besedil. Posebej sem izpostavila, da imam študentsko napotnico, torej ne bi šlo za delo na črno, vendar oglas kljub temu ni bil objavljen. Zanimalo bi me, kaj je razlog za to.

Za odgovor se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem.

Pozdravljeni,ce ze urejate ta forum potem se lotite dela,omenjate inspektorja ter delo na črno a vsak drug oglas je delo na črno,te ki nudijo ciscenje od 3,00 do 5,00 eur na uro vse delajo na črno saj razumem da je situacija teska za vse ampak zakaj potem podpirate samozaposlitve kaj bo z nami ki imamo s,p in moramo drzavi odsteti vsak mesec najmanj 400,00 eur,kaj se greste saj inšpektorji nic ne delajo ce bi kaj delali ne bi bila taka zmesnjava,ali uredite ta forum ali ga zaprite ce ste ne sposobni,hvala lp

iscem gorenjska mojstra za drobna popravila.da da racun

Pozdravljeni.

Zaposlimo 2 slikopleskarja/fasaderja. Delo se opravlja v Mariboru in okolici. Moznost zaposlitve za nedolocen cas.

D & J zakljucna gradbena dela
Kontaktna oseba: Denis Napotnik
Tel: 070 861 010

Lp, Denis

zdravo

Ali potrebujete finančno pomoč? Ali potrebujete posojilo za nakup nove hiše ali za naložbe, ali potrebujete hitro finančno pomoč po nizki obrestni meri 3%? plačati svoje neplačane račune? Ali so vas zavrnile toliko bank?

Ali morate financirati, da bi se razširil v vašem podjetju? osebne finance iz osebnih razlogov? Zavezani smo k rešitvi vseh vaših finančnih težav. Poiščite druga vprašanja in predložite zahtevo za to ponudbo posojila

pišite nam E-pošta: [email protected]

S spoštovanjem
Ben Carson
[email protected]

Matevž Hađselimović s.p.
Stupnice pospravljam, škarjeve noževe brusam, kišobrane ispopravljam [hashtag=nidani]#nidani[/hashtag] [hashtag=svemožeštonemože]#svemožeštonemože[/hashtag]

New Report

Close