Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija operacija žrelnice

operacija žrelnice

Naša 3 leta in 10m hčerka je naročena na operacijo žrelnice (zač. l. 2007), in sicer: od 1,5 leta do 2,5 let je imela prehlade – izcedek iz nosu in enega ušesa (najprej desnega 2x in potem vedno iz levega. Prehladov je bilo cca 5. Vse smo zdravili z antibiotiki, bili smo tudi na ORL, pa takrat niso predlagali odstranitve žrelnice. Po enem letu brez prehladov, ko je bila stara 3 leta in 4 mesece se je tak prehlad spet pojavil (bilo je junija, ko je bila temp. zraka 30-32 stopinj!!).
Spet antibiotiki in ORL. Predlagali so odstranitev žrelnice, pregledali smo sluh – je OK – . Piše tudi, da glede na izvide ADG in timpanograma odločitev tudi o ev. miringotomiji ob op. Zdaj pa vprašanje: Ali to pomeni, da bodo odstranili tudi mandeljne?
Punčka je skoraj brez prestanka prehlajena – izcedek iz nosu – pomagamo si z Operilom, pa je malo bolje, ampak na ušesa ne vpliva več, pa me zanima tudi, ali je operacija možna s prehlajenim noskom, ali ne?
Zanima me tudi, če predlagate homeopatsko zdravljenje prehladov, in ali je potem možno, da operacija sploh ne bi bila potrebna?

Verjetno je napisano malo zmedeno – ko pa imam toliko vprašanj.
Najlepša hvala za odgovor in pozdravljeni!

New Report

Close