Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Operacija štrlečih ušes

Operacija štrlečih ušes

Pozdravljeni!

Že kake 2 leti intenzivno razmišljam in odlašam z operacijo štrlečih ušes in se sama sebi zdim blesava, ampak… 🙂

Rada bi si ušesa dala popravit čimbolj neopazno. Neopazno za moje bližnje..
O posegu samem sem precej seznanjena, bolj mi je nevšečno, ker je potrebno kak teden neprestano imeti povito celo glavo.
Kako je točno s tem? Prvi dan po operaciji se trak zamenja in glavo previje, po 3-4 dneh pa se povoj sname in namesti čez ušesa navaden trak za v lase. Je tako? Ali kako? 🙂

Razmišljam, da bi si najela kako sobo in preživim ta čas kar v Lj (oddaljena sem 150km).

Mogoče delujem smešna, ampak pri končni odločitvi za poseg me omejje le to..

Kak odgovor?

Hvala!

Mina

Pozdravljeni
po operaciji otapostaze je priporočljivo nositi obvezo in nato trak.
Nujna je obveza priv dan ali dva. Tiso naprej je priporočilo. Če ste čez dan previdni, se s prijatleji ne vlečeta za ušesa :)itd . je dovolj, da nosite trak ponoči, da ne bi uhljev pomotoma zaležali…
Torej čez dan ste lahko brez obveze ali traku, že nekaj dni po posegu.
In tudi obveza, po prvem dnevu je lahko narejena zalo diskretno z obliži..

Pridite na pregled in se bova glede na vaše želje dogovorila o najustreznejši rešitvi.
Če ste zdravi in poseg narediva v lokalni anesteziji ga lahko opraviva že ob prvem obisku.
Cena obojestranske otapostaze v lokalni anesteziji je pri meni 700 evrov.

lep pozdrav

Aleš

se eno vprasanje….sestra je bila opreirana zaradi strlecih uses.ali je normalno da jo usesa po nekaj mesecih se vedno bolijo na dotik?

POZDRAVLJENI
VČASIH LAHKO, ŠE POSEBAJ ČE JE PRIŠLO DO HEMATOMA OB HRUSTANCIH, OZIROMA ČE JE NASALA BOLEČA BRAZGOINA. STANJE PRAVILOMA IZZVENI , ČE NE PRIPOROČAM PREGLED PRI KIRUGU , MKI VAS JE OPERIRAL

LEP POZDRAV

ALEŠ

New Report

Close