Najdi forum

ONA HOCE OTROKA-JAZ ŠE NE-RAZLOG ZA PREKINITEV ZVEZE?

Definicija besede ULTIMAT: zadnji, svarilni poziv za izpolnitev česa v določenem roku

Zato NE BO držalo, kar pišeš..
..tiste, ki SO postavile ultimat in kao dosegle svoje, se sedaj tolčejo po glavi in jokajo po forumih, kako so ali same ali prevarane ali kar oboje..same z otrokom..same za vse..

Če nekoga ljubiš, ti je to jasno.

Če nekoga manipuliraš, ti seveda ni, ker te zanj boli..samo, da ti sam dosežeš svoj cilj.

Tak odnos je obdojen na propad, ker ga že v štartu pravzaprav ni. Je JAZ in MOJ EGO, in nobena DVOJINA, v kateri so potrebni KOMPROMISI.

ODNOS funkcionira le, če sta OBA zadovoljna.
S kompromisom je to možno doseči, OBA SI PRIDETA NASPROTI, torej ni otroka čez dve leti, ni ga čez štiri leta, ampak nekje vmes..

NIKOLI, ampak nikoli ni iz ljubezni zraslo dejanje, kjer je kdorkoli od vpletenih PRISILJEN v nekaj proti svoji volji.

tudi jaz sme imel tako zmešano žensko…po pol leta zveze mi je dala ultimat poroka, da jo poročim v pol leta in želela je da vanjo spuščam. Meni to ni odgovarjalo, ker jo še poznal nisem, še nisva živela skupaj. A glej ga zlomka, 1 teden po tem, ko ji dam konec, je že v objemu svojega bivšega na facebooku.

Kaj pa veš čez 2,3 leta boš mogoče pripravljen na otroka, ko bosta se dodobra spoznala, vendar pa če trenutno tega ti ne želiš, pa ga boš slućajno dobil, boš zelo verjetno postal vaški pijanček (od žalosti, ker je konec tvojih sanj in si postal suženj otroku, katerega si ne želiš). Škoda uničiti življenja otroku. Razmisli o tem.

New Report

Close