On mi ne gre iz glave
Lepo prosim, brez pripisovanja nečesa, česar ni v mojem pisanju.
Moje mnjenje je nevtralno, neobsojajoče, brez sovraštva do kogarkoli ali česarkoli, brez živčnosti :-), takorekoč napisano v zenu, med srebanjem kave. :-).
Ne mislim diskutirati tule in s tabo o poročenih ženskah, ki so zaljubljene v vse druge, le v svojega partnerja ne, dokler iščejo one in njihovi zagovorniki na monu 🙂 napake v vsem in vseh okrog sebe, le v sebi ne. Imej se zato tudi ti skrajno prisrčno lepo in uživaj še naprej v prepričanju o tem, kako neki poročeni osebi nek njen pofukelj nič ne nudi in kaj je nekaj narobe z njim, z mano, ki povem brez dlake na jeziku, kar mislim o problematiki in s preostalim celim svetom, le z njo in s tabo – je pa vse v najlepšem redu. 🙂
Lep pozdrav
marinec[/quote]
Čuj marinec,
Zdi pa se mi, da pofukla pa ne razumeš?
Lepo prosim, brez pripisovanja nečesa, česar ni v mojem pisanju.
Moje mnjenje je nevtralno, neobsojajoče, brez sovraštva do kogarkoli ali česarkoli, brez živčnosti :-), takorekoč napisano v zenu, med srebanjem kave. :-).
Ne mislim diskutirati tule in s tabo o poročenih ženskah, ki so zaljubljene v vse druge, le v svojega partnerja ne, dokler iščejo one in njihovi zagovorniki na monu 🙂 napake v vsem in vseh okrog sebe, le v sebi ne. Imej se zato tudi ti skrajno prisrčno lepo in uživaj še naprej v prepričanju o tem, kako neki poročeni osebi nek njen pofukelj nič ne nudi in kaj je nekaj narobe z njim, z mano, ki povem brez dlake na jeziku, kar mislim o problematiki in s preostalim celim svetom, le z njo in s tabo – je pa vse v najlepšem redu. 🙂
Lep pozdrav
marinec[/quote]
Čuj marinec,
Zdi pa se mi, da pofukla pa ne razumeš?[/quote]
To se ti samo zdi, da je tako. 🙂
Razumem pofuklja, razumem tudi tebe in tvojo provokacijo in razumem ravnanje avtorice.
Govorim na splošno, ne za ta primer; vsak pofukelj potrebuje potrebno, zaljubljeno kuro, na katero lahko skače po mili volji in je zanj idealna. To je taka, ki mu je kar se da podobna, saj – gliha vkup štriha… Ta v konkretnem primeru mu je podobna… V pofuklju ni globine, ni širine, ni vrednot, spoštovanja sebe in drugih, ni empatije, ni čustev…, je le prazna posoda brez vsebine, je oseba, slepo gnana z nagonom in hormoni. Do vsega, kar mu znotraj manjka, se bo moral dokopati sam, ko bo doumel, kaj je in kaj počne. Enako velja za pofukljeve kure, v prispodobi.
Mislim pa, da ti dobro razumeš pofuklja. Ne razumeš pa mene in ne razumeš, podobno, kot avtorica, ne razumeš bistva zgornjih odgovorov in ne veš, kje je jedro predmetne problematike.
Lep pozdrav
marinec
Če te prav razumem: pred leti si se žal zapletla z ljubimcem in živela dobri veri, da si njemu edina. Zdaj, ko počasi dojemaš, da ima še kakšno poleg tebe, ti pokajo filmi in mu izrekaš grde besede, katerih se kasneje sramuješ.
Kakšen pacek je ta tvoj ljubimec. In toliko si tvegala zanj. Predlagam, da poveš svojemu možu, kako grdo ravna s tabo in potem skupaj skujeta načrt, kako ga spametovati, falota nesramnega!