ON
Takole gre:Spoznala sem ga čisto po naklučju nekega večera dobra dva tedna pred novim letom.Priklučila sem se namreč družbi moje prijateljice, lepo so me sprejeli, saj sem čutila potrebo po druženju, ker sem postala samska po petih letih.
Takoj mi je bil všeč, jaz njemu tudi in večer sva preživela v pogovarjanju.Dala sem mu svojo telefonsko in pisal mi je več sms-ov.Končno sva šla pred božičom tudi ven.Začel mi je dihati za ovratnik z raznimi izjavami:Kdaj me boš uvrstila na listo najpomembnejših, ljubosumen ko sem šla ven ker(tist ki jo ima rad jo ima doma, ti pa velik ven hodiš)…Bile so tudi zgodbice o meni da osvajam druge itd., ki so se kasneje kot je videl izkazale za neresnične.Peljal me je v lokal njegovega bratranca in me predstavil vsej svoji družini, v moji odsotnosti mi je pregledal ves imenit na mobitelu…
Za silvestrovo mi je rekel, da me ima rad, jaz sem ga le pobožala po obrazu…nisem mu rekla nič ker ga nisem mogla še uvrstiti, kaj točni želim z njim.Da nebi odšel od mene sem mu pogosteje pošiljala sms-e…
ZGODILO se je-pred dobrimi 14 dnevi sem se vanj zaljubila, to sem mu tudi povedala.On, ki je od mene zelel resno zvezo, pa se
Se popolnoma strinjam z mag. Rejcem.!
Jaz sem imel popolnoma enak primer, bil sem v vlogi tvojega fanta. Ja, ženske je težko razumet. Če pokažemo na začetku neko zrelost in resnost vam ne paše in vas omejujemo, če vam damo dihat vam ne paše in postanete ljubosumne..on se je zaljubil oz. zagledal v tebe že prvi večer in želel si je tvoje bližine (to sploh ne pomeni da mu je šlo samo za seks). Ti pa si bila zmedena in nisi vedela ali si tega želiš ali ne. To resnega fanta odbije saj mu pomeniš veliko in si želi resne zveze (želja še sicer ne pomeni nič dokončnega a vsaj možnost se odpira), ti pa mu daješ znake da na kaj takega sploh ne razmišljaš. Zato te pozabi in gre dalje. Glede na to da te je že prvo noč predstavil svoji družini in brskal po gsm-u bi rekel da z njim res ni vse v redu, v nasprootnem primeru pa imaš moj nasvet. Upam da ti bo to kaj pomagalo in da boš v prihodnjič vedela kako ravnati, sicer pa svoje osebnosti ne moreš spremeniti.
LP, miki