Najdi forum

Spostovani!
Pred enim letom so se mi zacel tezave.Zato ker sem bil stalno omoticen in je bil kot da bi bil pijan,sem alkoholik in ne pijem za 6 let,redno hodim na AA srecanja
in mi je zelo pomagalo tako da seveda nisem pil,delal sem po njihovem programu,vendar sedaj ne hodim vec na AA srecanja ker imam obcutek tesnobe in strahu zato sem se odlocil da grem k zdravniku,ta me je napotil na preiskave krvi,sedimentacija jetrne teste sladkor scitnica zelezo itd.tudi urinske preiskave.Vse je bilo bp.,nato sem sel na ORL ker so mi naredili teste na vrtoglavico in slikali hrbtenico in AEG.vse je bili bp.nato smo se odlocili za nevrologijo,tudi tam sem naredil globinsko slikanje mozgovine in EEG,nato pa se
teste za prevodnost glave na hrbtenico in noge,ter oci in usesa,sumili so MS.Vendar so preiskave bili vse bp.Sem nemiren muci me tesnoba,jemlem tablete Helex 0,5mg 2xdnevno in Fluzamepan 15mg 1 zvecer.ko jih vzamem se pocutim dobro,vendar vem da jih ne smem predolgo jemati kajti bi se jih lahko navadil,jemljem jih okoli mesec dni.Sam ne vem ali bi se odlicil za psihiatricni pregled,povedati se moram da sem star 43 let ,zena 38 in enega sina 6let.Smo
srecni in se dobro razumemo samo mene tare ta tezava.
Lep pozdrav!

Spoštovani Zoran,

Helex jemljete v preveliki količini in predolgo časa.Obisk pri psihiatru potrebujete že zaradi tega, da bo uredil vašo medikamentozno terapijo, hkrati pa vam posredoval tudi konkretne napotke za odpravljanje tesnobe (avtogeni trening,preusmerjanje napetosti)

New Report

Close