Najdi forum

omejitev vpisa in odločba…NUJNO

Lep pozdrav!
Veliko zanimivega sem prebrala,veliko odgovorov našla prav tukaj.
Zato resnično upam,da sem se pravilno obrnila na pomoč.

Otrok ima odločbo za prilagojen program;tretje leto. Ne bom govorila in spraševala o tem kako sem zadovoljna in kako to koristi mojemu otroku. Vendar sem vsekakor premalo seznanjena kako mu odločba pomaga pri vpisu v srednjo šolo. Baje z vpisom ne bi smelo biti problemov;da otroka z odločbo ne smejo zavrniti na nobeni šoli.Vsaj tako nekako so mi povedali na šoli;sedaj ko pa se bliža zaključek pa nobeden ne komentira kako in kaj.

Konkretno:naš otrok se je vpisal v srednjo šolo,pa vendar je preveč vpisanih,torej omejitev vpisa.Z učnim uspehom se ne moremo ravno pohvaliti,zato smo kar malce zaskrbljeni. Torej kaj nam v tem konkretnem primeru predstavlja “odločba” pri vpisu. Lepo prosim za odgovor,za nasvet kako naj ravnamo.

Hvala in lep pozdrav

Šaja,

načeloma še velja.
Seveda je odvisno v kateri program se otrok vpisuje. Več informacij boste izvedeli v svetovalni službi SŠ. Za SŠ pa je potrebna nova odločba (tista iz OŠ ne velja več).

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close