Najdi forum

Čav
odločil sem se da tudi jaz izvem kaj več id bolj izkušenih. In scer s partnerko sva skupej 7 let. V tem času sta se nama rodila dva otroka. Eden je star 4 in drugi 2 leti. Po rijstvu drugega otroka sva začela graditi hišo in jo tudi še gradiva. No in od kar se je gradnja začela sem jaz čisto pozabil na njo. vse kar je bilo je bila služba delo na hiši ali pa šušmarjenje za zaslužek da ga lahko uložim v hišo. V tem času so se začeli problemi nisem se ji več posvečal in tako je nastal prepad med nama- Ko sem sedaj sklenil da se pogovorim in sa rešiva odnos mi je pač dejala da se je čisto ohladila do mene in da je navajena živeti sam z dvema otrokoma in da nima več čustev do mene in tudi sexualno si me ne želi več, ko pa se pogovarjava pa pravi da me ima še vedno rada in da se naj bolj odprto pogovarjava ter da naj ostane zaenkrat tako kot je luknja med nama in da ne vekako in da bova videla kaj bo.
Po drugi strani pa je v službi med samimi moškimi kjer slutim da ima nekaj z enim poročenim in dvema otrokoma.
Kaj naj naredim in ali jo še lahko dobim nazaj ker jo imam rad in kako naj si pridobim nazaj njeno ljubezen.
Mihael

Nočem biti taki ampak…verjetno že ima drugega nagledanega ampak tudi tam ji še ni jasna situacija. Ko se ženska enkrat odloči, da je “prepad” nastal se nebo več vrnila…razen če nebo imela druge opcije. Ko se ženska enkrat odloči za “prepad”…je mogoče niti nočeš več nazaj…

Je priblizno tako kot je afk napisal. Ce si jo zanemarjal in si je vmes drugega nagledala, si ti ze davno odstreljen, pa lahko zdaj naredis kaj hoces. Ce pa ni tako, pa se obstaja upanje.
Jaz bi naredil tako: vrzes jo pod konkreten nadzor, da vidis ce ima drugega. Sem spada vdor v vse elektronske komunikacijske kanale, sledilne naprave, ki so na ebayu za drobiz,… Elektronika danes res omogoca da ce nekdo vara, ga dobis, brez dvomov, samo zraven se moras spravit.
Ce je varanje eliminirano, potem pa pusti bajto za par mesecev na miru in se njej posveti. Za zacetek 2 tedna na dopust – brez otrok, samo vidva. Izberes tako vrsto dopusta, kjer bo dosti romantike. Kemp v kaki hrvaski vukojebini odpade. Odmisli tiste ploscice in parket ki si jih mislil kupit naslednji mesec in jo pelji na konkretni dopust. Verjemi da to zna vse spremenit

Če bi danes bil v taki situaciji (v podobni sem že bil pred leti), bi svoji partnerki povedal vse, kar slutim, povedal bi ji kako se počutim in skušal bi razumeti, kako se počuti in se je počutila v tem času ona. Povedal bi ji tudi, da mi trenutna situacija nikakor ne ustreza in da jo želim popravit, v kolikor ima to željo, sicer skupno življenje nima več pravega smisla.
Je pa res, da ker sem podobno situacijo že doživel, danes ne bi več dovolil, da v odnosu še enkrat pride do podobnega prepada (kolikor se tega pač človek lahko zaveda). Res je tudi, da je situacija pri tebi drugačna, ker imata otroke, zaradi česar bi morala biti še toliko bolj previdna.
Ne vem, kako se je tvoja partnerka obnašala v tem času, ko si ti “zidal”. Ali ti je sploh pokazala, koliko ji manjkaš, ali pa se je kar sprijaznila s situacijo in si mimogrede poiskala nadomestilo. Vprašanje je tudi, koliko si ti njene opozorilne znake sploh uspel prepoznati v svoji zaposlenosti.
Kakorkoli, vse to, kar imata sedaj, lahko rešita le z odprtim in iskrenim pogovorom, brez obtoževanja, obsojanja drug drugega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pogovor, ja. Ampak ko se dva idtujita, tudi pogovor pogosto ne pomaga več. Ko te nekdo razočara, izda tvoje zaupanje, se odtuji, je pot nazaj trnova, še najpogosteje pa nemogoča.
Tudi zvezo se gradi kot hišo. Pri temeljih. Če postaviš slabe temelje, je velika verjetnost, da se vse skupaj kmalu podre. Če naredi napako v gradnji, pa tudi ni garancije, da se bo zadeva obdržala. Pogovarja se med gradnjo, ne takrat, ko ti nad glavo visi prisilno rušenje. Tisto je potem samo oklepanje zadnje bilke. Večinoma neuspešno.

Tudi sam mislim tako, vendar hej, človek je postavil hišo, upanje pa tudi umre zadnje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi sam mislim tako, vendar hej, človek je postavil hišo, upanje pa tudi umre zadnje. :))[/quote]

Veliko hiš, tudi takšnih s čudovitimi otroškimi sobami, je danes na prodaj.

pozdravljeni,
obračam se na vas v upanju, da mi lahko pomagate s kakšnim nasvetom, čeprav je težko drugemu govoriti, kaj in kako naj naredi.
na kratko bom opisala primer, z moškim sem skupaj 6 let, oziroma spoznala sem ga na neki zabavi, bil je poročen, on je navezal stike z mano in hodil za menoj tako dolgo, da sem popustila, kljub temu, da sem mu takoj na začetku povedala, da ne bom razdirala družine, jokal je, da je nesrečen v zakonu in da se hoče ločiti, res se je po 4 letih ločil, leta 2011 in takrat sva tudi kupovala staro hišo, v kateri sedaj živiva. ampak bilo bi vse ok, če se ne bi do mene spremenil v negativno smer, da sama ne morem verjeti, da gre za istega človeka, do mene je žaljiv in ponižujoč, tudi udaril me je že večkrat, izbruhne za vsako mojo besedo, hoče se me rešiti, to mi je v obraz povedal,to njegovo obnašanje se je začelo že lani spomladi, sedaj zadnje mesece je neznosno, najbolj me boli v srcu, da mi je rekel, da me sovraži, da sem mu postavila življenje na glavo, da je njegov prvi projekt, kako me spraviti iz hiše, to tako boli, da ne vem kaj naj storim, ali je krivo to, da me njegovi otroci ( že odrasli vsi okrog 20 do 23 let stari, 3 otroci) in njegovi starši ne marajo,ker sem kao razdrla zakon. ZAKAJ ZDAJ V LETU 2013 TO POČNE Z MANO, ZAKAJ MI PREJ NI POVEDAL DA ME NIMA RAD, LOČIL SE JE ZARADI SEBE TAKO JE VEDNO GOVORIL, KER JE BIL NESREČEN V ZAKONU, ZAKAJ OČITA ZA NAZAJ?

kaj naj storim, da bi se vrnil stari odnos nazaj, da bi bil takšen kot je bil na začetku, kaj lahko kot ženska sama storim, trpim in se mučim, jočem vsako noč, tako si želim njega nazaj, ljubečega in pozornega.
hvala za vsak odgovor

kolegica a maš kako majco od šc viška jo lah daš Marici, jaz sem dal eno Poldatu, pa bote še naprej lepo sodelovali.
Oba bosta delala reklamo za firmo.

Jutri je nov dan

Ja fajn je če je XL.
Potem še samo Majdo oblečemo, Pa bo celo selo od številke 2 do 9 ena sama reklama.

Ja občasno je fajn bit čuden 🙂

Jaz pa grem v J Dalmacijo

New Report

Close