Spoštovani,
po nosečnosti z dvojčki (sem se zredila le 18 kg) mi je poleg strij (so mi v nosečosti celo rahko zakrvavele), ki se raztezajo od podprsi pa vse do sramnih dlak) ostalo na trebuhu ogromno odvečne kože. Punčki sem tako kot prvo nosila čisto spredaj v špico, da od zadaj tudi tik pred porodom sploh nisem bila videti noseča).
Od poroda je zdaj minilo že 17 mesecev, trebuh je tak, kot je. Hujšala sem zelo počasi (prvh 6 mesecev le 3 kg – štet od odhoda i porodnišnice), delam trebušnjake (za kaj več časa ni) a trebuh ni šel nazaj. Kože je tako veliko da mi dobesedno popek visi ven. Ravno sem se poredila za nekaj kg (a ne mislim tako ostat) in je popek malo vskočil, a vseeno… Nisem nečimerna in s strijami sem se sprijaznila, toda koža me moti predvsem zato, ker mi čez vsake hlače visi čez in ne morem najti primernega oblačila, za predebelimi puloverji in razvlečenimi majicami pa se ne mislim skrivati.
Glede na to, da imam tri majne punčke, na operacjo e nekaj časa ne bom mogla, a me vseeno zanima, koliko časa si hospitaliziran in kaj po odpustu ter okvirna cena odstranitve kože.
Visoka sem 174cm, teža pa tekom leta niha od 61-65 kg.
Lepo pozdravljeni.
pozdravljeni,
odstranitev odvečne kože na trebuhu navadno poteka v splošni anesteziji. V bolnišnici ostanete 1 dan. V Kc celo do 2 dni, če želite. Cene se gibljejo med 2000 in 3800 e. Odvisno od ustanove in obsežnosti posega.
lp,