Najdi forum

Pozna kdo kakšno odvajalo ki ima hiter učinek, pa je v prahu in primerno za mešanje s pijačami(kava. pivo in podobno)

Jaz se na tvojem mestu s tem ne bi igrala. Zna se zgoditi, da v svoji nekritični igrivosti (ali maščevalnosti) pretiraš s količino in so lahko kake resne posledice. Boš imela potem zdravje nekega človeka na vesti? Če ga sovražiš, je res največji nesmisel, da bi te zaradi njega morala peči vest. Če pa gre za šalo na kaki žurki, je pa ogromno smešnih in neškodljivih možnosti.

kot naprimer Jožica?

Kot na primer… kaj?

Če me sprašuješ za nedolžne štose: npr. na stol, kjer naj bi “žrtev” sedela, daj plastično vrečko, gor daj dobro namočeno gobo (kako večjo, pa dovolj tanko, da se ne bo opazilo) in čez vse skupaj samo en tanek sedežnik. Preden bo ugotovil, kaj se je zgodilo, bo na hlačah čudovit moker flek. Ravno primeren za kako opazko o lulanju…

Lahko si poskusiš kje zrihtat malo tonerja za fotokopirko. Kupovat se ne splača, ker je kar drago. To je zelo fin črni prah, s katerim lahko dotičnega dobesedno “očrniš” – namažeš si na roke, potem ga pa prijateljsko potrepljaš po rami, malo pobožaš po licu itd. Samo za to ga moraš dobit v kakem ne preveč svetlem prostoru, da se ne vidi, da imaš črne roke. Ali pa natreseš prah v kaki balon, da se razprhne… Je pa vse skupaj čisto neškodljivo, ker se s kože spere z vodo (tudi brez mila), z oblačil pa gre pri normalnem pranju.

Ma, vklopi domišljijo, izklopi zlobo, pa boš že našla kaj primernega, da bo res smešno, ne pa mogoče žalostno.

čisto nič mi nisi pomagala. pa brez zamere. lp sukhoi

Ga rabiš zase?

Skuhaj si zeloooooo sladko kavo, če pa kadiš zraven pokadi cigaret. Par minut in učinek zagotovljen :))))

Meni pomaga…

Ne rabim zase. To je namenjeno nekomu drugemu.

Potem pa to konkretno napiši.

glede na to da mora biti brez okusa in da se mora mešati z različnimi pijačami bi lahko sklepala da ga ne rabim zase.

New Report

Close