Najdi forum

odškodnina

Pozdravljeni !
Hči je bila popečena s strani osebja v lokalu. Gre za opeklino od kolena do gležnja. Precej močno. Opeklina se celi in upamo, da se ne bo preveč poznalo. Bo pa morala celo leto nogo skrivati pred soncem in koža bo občutljivejša za vedno.
Ker imam pred seboj zahtevek za zavarovalnico, v katerem moram navesti, kakšno višino odškodnine zahtevam, sem se znašla pred podatkom, ki ga ne poznam. Torej- kaj naj napišem ? Koliko ? Pojma nimam. Sploh ne vem o kakšni številki se lahko pogovarjamo. Vem, da mi nihče ne more kar tako povedati koliko. Ampak vsaj neko orientacijo bi prosila. Koliko je kdo že dobil za podobno poškodbo ?
Hvala.
LP

Ne morem ocenit vaše odškodnine,lahko pa bi vprašali našega odvetnika?
Oglasite se v priliki pri nas.
Mogoče pa bo kdo od bralcev kaj napisal.
Lep pozdrav,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Ker se izplačila za odpkodnine iz leta v leta spreminjajo se strinjam z nasvetom gospoda Brunota.
Odvetnik je pravi odgovor.

Lp

Hvala za odgovor.
Ker me pot nikakor ne vodi do Ljubljane, mi prosim povejte, če vam lahko po e-pošti pošljem bolj podroben opis nezgode. Ker foruma pred tem nisem brala, niti ne vem, če pri vas take stvari tudi rešujete, se pravi, če imate ljudi, ki lahko konkreten primer tudi prevzamejo. Ker so časi takšni kot so, me seveda zanima tudi plačilo storitev.
Lp

Lahko mi pišete.Lep pozdrav,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close