Lep pozdrav!
Aprila sem bila soudeležena v prometni nesreči kot sopotnica v osebnem avtomobilu.Nesrečo je povzročil voznik za nami, ki je trčil v zadnji del avtomobila.
Zaradi hudih bolečin v vratu sem se zvečer odpravila na urgenco, kjer sem dobila inekcijo proti bolečinam.Že dobrih 10 let (od nesrečnega padca dalje) trpim zaradi bolečin v hrbtenici, od nesreče dalje pa so bolečine še hujše.Po nesreči se pri osebni zdravnici še nisem oglasila, saj sem doma imela na voljo Nalgesin forte, ki ga jemljem vsak dan!Prestajam tudi hude duševne stiske, saj ravno sedaj opravljam maturo in se zaradi boleče hrbtenice nisem mogla učiti toliko kot doslej, saj lahko sedim pri mizi le 1-2 uri, potem so bolečine že neznosne.
Zanima me, če sem upravičena do odškodnine in kakšne dokumente moram imeti, da jo lahko uveljavljam (imam samo poškodbeni list iz urgence).
Skrbi me tudi, kako bo na težave reagirala moja zdravnica.Kot sem že povedala, se za obisk le te nisem odločila, ker sem imela protibolečinske tablete, ki jih redno jemljem že od aprila.Pravtako sem bila v veliki stiski s časom (zaradi šole), tako da si nisem mogla privoščiti izostankov.
Prosim za hiter odgovor (zavarovanje mi poteče 30.6.2008!!!)!