Najdi forum

ODŠKODNINA

Pri Slovenici imam sklenjeno nezgodno študentsko zavarovanje.
Pred kratkim sem si poškodoval koleno(pretrgane križne vezi),na operacijo pa sem prijavljen komaj čez 2 meseca.Vmes pa imam 2 tedna terapij(bazen).
Zanima me,če bom dobil izplačano dnevno nadomestilo za vsak dan do konca zdravljenja?Ali gre pri tem še za kakšno stopno invalidnosti?
Hvala!

Praviloma bi dobil dnevno nadomestilo za vsak dan,ki ga preživiš doma zaradi poškodbe.potrdilo ti bodo dali na šoli-faksu.Eno leto po poškodbi pa se ugotavlja procent invalidnosti pri zdravniku cenzorju na zavarovalnici.

Lepo te pozdravljam, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Kakšno potrdilo mi bodo dali na faksu?
Kaj moram torej iti na faks s poškodbenimi listi da dobim potrdilo,da nisem zmožen obiskovati predavanj?Pa to po končanem zdravljenju ali prej?
Hvala!

poskusite najprej vložiti odškodninski zahtevek na zavarovalnici.Najbolje je,da vse skupaj fotokopirate in fotokopije predložite zavarovalnici po končanem zdravljenju.

l.p. Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close