Najdi forum

odškodnina?

Januarja sem imela prometno, v kateri nisem bil kriva. Bila sem dva meseca v bolniški, poškodbe vratnih vretenc in prsnega koša. Zahtevek za odškodnino sem vložila preko odvetnika. Danes pa dobim domov pismo, da se z Zavarovalnico Maribor niso uspeli sporazumno rešit in da lahko vložim
tožbo proti Zavarovalnici Maribor. V pismu ni omenjenega nobenega zneska, sploh ne vem za kakšen znesek so se pogajali. Kaj pomeni tožba? – poleg ogromnih stroškov in časa. Kaj pomeni , če se ne odločim za tožbo? Da ne dobim niti tolarja in da plačam odvetnika? Bila sem že ” nasrana” pri avtomobilu, zdaj bom pa verjetno še tu. Pravijo da se z drugimi zavarovalnicami da pogajat, z mariborsko pa ne.

Lep pozdrav!

Očitno boste morali preko odvetnika vložiti tožbo proti zavarovalnici.Bilo pa bi dobro izvedeti od ljudi,ki vodijo vaš postopek za kakšne zneske so se pogajali,in koliko je s poravnavo ponudila zavarovalnica.O tem bi morala biti obveščena.
Postopek je enak za vse zavarovalnice,stroški odvetnikov pa so različni.
Če pa boste potrebovali pomoč,pa se lahko še oglasite.

Lepo pozdravljeni, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close