Najdi forum

Prebrala sem že ogromno psiholoških knjig .Večkrat sem zasledila,da je treba odpustit pač tistemu,ki ti ”nagaja”, da greš lahko naprej in se nekako duhovno očistiš.
Sem pa premišljevala ali je mišljeno da pač nekomu odpustiš za hudobije in nagajanja? Ali mu pač odpustiš in nimaš nobenega stika ? Kaj mislite?

Zdravo,

To je v bistvu slikanje podtalne miselnosti žrtve. Če se kdo očisti tukaj, se “nagajalec” – sploh ko faše (na (ne)znanem kraju, od (ne)znane osebe, na (ne)znan način) svojo dozo povračilne energije (karme), katero je prej namenil svoji žrtvi. 😀
Če se zna še zraven zamisliti ZAKAJ se mu/ji je to zgodilo, potem je očiščen-a. Če ne, bo pa pač še naprej drugim nagajal-a in dobival udarce nazaj in se potem pritoževal zakaj on-a (in ne zakaj nekdo drug, ki je bolj žleht kot on-a, ki je v resnici nedolžen).

Ja.
Ja in ja (če se da). Če imaš pa nujno vsakdanji stik s to osebo, pa pač primerno omejiš komunikacijo. Danes lahko zamenjaš vse… od računalnika, tesnilke na pipi, do moža/žene, službe,… tudi žlahte konec koncev. 🙂

Najlepša hvala za razlago.

Lp

New Report

Close