Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Arhiv – Alternativa in zdravo življenje ODPRTO PISMO OSEBI S PSEVDONIMOM D.P.

ODPRTO PISMO OSEBI S PSEVDONIMOM D.P.

Spoštovani D.P.!

Nimam druge možnosti komunikacije z vami, kot, da vam napišem odprto pismo, kot odgovor na vse vaše prispevke, ki jih ne objavljam. Izzivate in na vsak način želite izzvati polemiko. Vaši prispevki so seveda na forumu, le da so nevidni obiskovalcem, ne pa neodvisnim posameznikom, ki bi si radi ustvarili mnenje o vas. Jaz sem si ga, zato vaših prispevkov ne objavljam več. ZAKAJ?

Nastopate s prižnice s “farškimi” razlagami določenih stisk, v katerih se ljudje nahajajo. Ljudje, ki obiskujejo ta forum pa ne potrebujejo še globljega vrtanja po svojih ranah in se svojih problemov prekleto dobro zavedajo. Tako prekleto dobro, da so z njimi prišli na plano in o njih spregovorili. Zadnje, kar potrebujejo, je vaša “farška” razlaga. Ti ljudje potrebujejo nasvet, kako iz krizne situacije, kaj storiti, da se jim travme, zaradi katerih trpijo, ne bodo ponavljale, kako se obnašati, da bo življenje bolj prijazno do njih in ne nazadnje, kako najti pot do sebe in s tem do Najvišjega, ki ima vse odgovore, obrnejo na nas. Ljudje v stiski, ki tu nastopajo, so realni ljudje z realnimi problemi, ki jim “farška” razlaga samo poglablja njihovo stisko, ne nakaže pa nobene poti iz nje. Mnogi od problemov, s katerimi se ljudje oglašajo, so duhovne narave in njihova rešitev leži le v duhovni rasti, v rasti zavesti. Rast zavesti pa ne morejo doseči brez informacije. Sem pridejo po informacijo. Kot bi prišli pogledat na kompas ali bi prižgali Garmina. In mi jim skušamo dati to informacijo, ne pa razlage njihove bolečine. Mnogi problemi so povsem mentalne, umske narave. Gre za neskladje med umom, duhom in fizičnim telesom. Tudi tu se da ljudi usmeriti k ustreznim rešitvam, vendar ne, če so nevarni sebi ali okolju. Ko to nevarnost odpravimo s pomočjo sodobne medicine in ne prevzamemo odgovornosti za ta del njihovega “zdravljenja”, se zopet lahko obrnejo na nas po pomoč glede usklajevanja duha, uma in telesa ( kar je , med drugim, tudi definicija zdravja, ki jo uporablja WHO). Podobno je s čisto fizičnimi problemi, ki imajo korenine nekje v tej neskladnosti.

Predstavljajte si, da bi prišli na AMZS, ker vam je počila zračnica na avtomobilu. Namesto takojšnje pomoči v obliki vlečne službe ali celo vulkanizerja, ki bi vas rešil iz zagate, bi vam uslužbenec AMZS pričel razlagati, kaj se zgodi, če zapeljete na žebelj, kaj se zgodi z različnimi tipi pnevmatik, kako morate paziti, da ne zapeljete na žebelj in na koncu še pripomni, da je za vas najbolje, da se sploh ne vozite naokrog z avtomobilom, ker tako ne znate paziti na zračnice ( čisto slučajno imenujemo zračnico v žogi tudi “dušo”). Vam počasi postaja jasno, da s svojimi “skoki” na tale forum povzročate samo zmedo in ustvarjate nepotrebno delo ljudem, ki bi v tem času lahko počeli kaj resnega. Na primer pomagali ljudem iz stiske??

Nisem Bog, nikoli se nisem imel za Boga in tako daleč sem od njegovih nog, kot vaši prispevki od uporabnih nasvetov. Kot moderator pa si pridržujem pravico in imam dolžnost cenzurirati netočne informacije in skrbeti, da naša oglasna služba tudi opravi svoje delo, ker koncem koncev, poleg sponzorjev, ki nam pomagajo vzdrževati tale portal, je to naš edini prihodek, s katerim skušđamo pokrivati čisto samo obratovalne stroške sistema, na katerem gostujemo. Namesto, da me kritizirate glede cenzuriranja prispevkov o energetskih srečanjih, raje opišite svojo izkušnjo. Če bom ocenil, da je avtentična in uporabna, jo bom seveda objavil.

Prepričan sem, spoštovani D.P., da ste zelo pameten človek, razgledan, izobražen, z mnogimi izkušnjami in neizmernimi informacijami, ki bi jih lahko delili z nami. Veste, z informacijo ni tako, kot z jabolkom. Če imam jabolko in ga dam vam, imate potem samo vi jabolko. Če pa imam informacijo, in jo dam vam, jo imava oba in sva oba s tem bogatejša. Navdušuje me sicer vaša vztrajnost zanetiti polemiko, ki je ta forum nikakor ne potrebuje. A kaj, ko bi oba vso to energijo usmerila v pomoč ljudem v stiski. Tu na forumu, na cesti, na delavnem mestu, v šoli, v svojem domačem okolju….. Zavedajva se vsaj nekaterih kozmičnih zakonov. Če potrebuješ ljubezen,jo moraš dajati, če potrebuješ razumevanje, ga moraš tudi dajati in celo z denarjem je tako. Denar v nogavici ne prinaša dodane vrednosti ampak celo vrednost izgublja. Potrebno ga je poslati v kroženje. In prav tako je z ljubeznijo, razumevanjem, informacijami…… (zakon dajanja)

In seveda, ne nazadnje, “Kar seješ, to žanješ!” ( zakon karme )

S tem zavedanjem nama bo obema odprta pot do polja najširših možnosti…. In ne samo nama……

[sup]( Iz SSKJ:
farški -a -o prid. (a)

1. slabš. duhovniški: farški list; to je
naredil pod farškim vplivom )[/sup]

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close