odpravljanje alergije brez diet
Tudi sam sem bil alergik.
Slišal sem za center v Ljubljani.Ker nimam kaj izgubiti sem se odpravil tja.Bil sem že tudi pri drugih zdravilcih vendar brez bistvene razlike.
Tu se mi je terapija obnesla, zaenkrat je tako kot so napovedali.
Po treh mesecih se stanje zelo izbolšuje,
Pohvalno, predvsem pa že skoraj brez diete.
Ker vidim da je tu veliko mamic z otroci ki so alergiki, vam toplo priporočan, center dr.Wohlmana.
Mislim da je ze nekdo drug poročal o tem centru.Nahajajo se na Dravljah.
Čim prej se pozdravite, saj je malčke težko imeti na dieti ker rastejo.
Zdaj me pa še zanima ali je imel kdo od vas kakšne take izkušnje kot jaz??
Imam veliko izkušenj pri zdravljenju alergij. Skoraj vsak drug ima neko vrsto alergije na nekaj. Najbolj pogoste so alergije na sadje in zelenjavo, moko iz pšenice, na zlato, živo srebro-amalgam, na pasivno ali aktivno kajenje, vsak otrok kadilca je potencijalni kadilec ali hudi alergik na tobak ali kaj drugega če ni asmatik in podobno. Če imate katerokoli alergijo se splača poklicati na dežurni tel. o31/605-301
Lp.
Tudi mi smo bili na teh terapijah z otrokom – alergije na hrano. Ali so vam svetovali, da ne potrebujete diete? Meni je rekel, naj imam še naprej dieto (polno dojim), potem pa po nekaj mesecih počasi začnem. Glede učinka pa takole – se mi zdi, da gre počasi na bolje oz. počasi si upam zelo majne količine pojesti (preizkusiti) in reakcije na prebavi niso tako hude kot so bile prej. Upam da se kmalu čisto pozdravimo.
Kdaj pa ste bili na terapijah?
Lp.
MAMAAA, če še bereš forum, te lepo prosim, da mi poveš, kako je sedaj po terapijah pri dr. W. z vašim otrokom?
Mi smo imeli zadnjo terapijo 2. 9. s 7 mesečnico, sedaj pa so na Pediatrični k. rekli, da lahko jaz kot doječa mati jem mlečne izdelke in pšenico, ker je na slednjo tako nizka alergija, na mleko ni dokazana, pa sem strahoma res pojedla 1 jogurt in zjutraj kruh (vse to prejšnji teden) in je koža zelo slaba.
Ali pri vas sedaj jeste že vse? Pri nas naj bi bilo dobro po 5 mesecih od zadnje terapije. Čakam in upam.