odnos z njegovimi starši načenja najin odnos…
V tem primeru so sorodniki kakršni pač so (kot pri vseh drugih ljudeh), tu ni kaj “pomagat”, težava tu si le ti oz v tem primeru tvoj fant, ki ne zna/zmore/noče… postavit mejo, ki bi vaju zaščitila pred njegovimi sorodniki.
Samo to je težava.
Vse ostalo je nepomembno v tvojem/vajinem primeru. ;)[/quote]
Tocno, se strinjam.
Koncalo pa se bo pri vaju najverjetneje tako, da bosta mama in sin (tvoj ze moz) potegnila skupaj oz. se bo moz postavil na stran svoje matere, ti bos pa ostala nerazumljena, nesrecna, osamljena v tuji hisi.
Nikar se ne preseli tja, nikoli ne bos srecna s tako tasco in takim mozem v isti bajti. Verjemi, govorim iz izkusenj, pa je bil zacetek pri meni mnogo bolj obetaven kot pri tebi, moz pa v glavnem na moji strani. Pa se tako je bilo hudo.
Ti izhajaš po svojih besedah iz družine, ki normalno funkcionira in običajno taki ljudje ne morejo verjeti, da so lahko tudi drugačne familije in zato:
Jabolko ne pade daleč od drevesa
Otroci nosijo domače vzorce naprej v svoj dom in težko boš to preprečila
in včasih se izkaže tudi pregovor: zna se koga oca sin!
Razmisli če sta res tako kompatibilna! Poleg tega sem že kar nekaj časa na svetu in ni hiše kjer bi se tamladi in tastari zastopili, ja vendar en ali drugi hudo trpi!!!!
Raje v šotor kot k tašči (sicer te možnosti tudi ni bilo, tudi k svojim staršem ne, sva raje šla na svoje kot podnajemnik potem pa v svojo hišo) pa sem tudi sama tašča in si ne želim, da bi živela skupaj s tamladimi jim raje pomagam, da so se osamosvojili.