odločba
Imam hčerko na katero čakava na odločbo pa me zanima kaj piše v odločbi ali je to samo koliko ur na teden je pomoči ali se moram za druge oblike pomoči obrniti kam drugam?V Ljubljano hodiva že dobre pol leta pa mi je defektologinja rekla naj eno leto kar ponavlj razred.Prizadelo me je kot bi me s kropom polil čeprav v šoli specialna pedagoginja pravi da to ni potebno čeprav nima samih enic večina so dvojke.Kako ste pri vas reševali te težave in probleme kako ste se dogovorile z učiteljicam?Hodi pa v 4.razred osemletke.Hvala za kakršne koli informacije.
lp Nati
Nati,
v odločbi piše koliko ur dodatne pomoči dobi otrok, kam se usmeri, kdo bo izvajal pomoč…
Kaj pa mislite s tem”se moram za druge oblike pomoči obrniti kam drugam?”
Lep pozdrav in lep dan, Petra
Mislila sem na to kar sem slišala od drugih ker pri moji hčeri kaže na disleksijo kako je s tem recimo da bi imela več ustnih ocen kot pismenih da se ji mogoče kakšen tekst podčrta recimo pri matematiki pri uporabnih nalogah v to smer sem mislila.S ponavljanjem razreda pa ne vem ker je že v četrtem razredu pa še osemletka bojim se kako bo to vplivalo nanjo ker bo zapustila sošolce in nekaj dobrih sošolk in prijateljic je tudi zelo čustvena zato se bojim da bi jo bolj prizadelo kot kakšna slaba ocena.Hvala za vaša mnenja.