Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! odeje za spanje

odeje za spanje

Kupujem odeje za nove postelje.Iščem take malo bolj “oblačkaste”, bolj polne, vendar s puhom nimam ravno dobrih izkušenj,saj ravno mečem iz uporabe puhaste vzglavnike .
Morale bi biti pralne, pa kvalitetne, ker raje dam malo več denarja , če VEM,da bo držalo, da bomo dobro spali in da bodo trajno. Klicala sem že v Balo, sedaj moram iti še pogledat, pa me zanimajo vaše izkušnje.V Odeji pa so že rekli, da takih ne delajo…

Hvala in lepo pozdravljene (i?)!

Mi imamo en model od Billerbecka .Zgornji del je beš viskoza, notri je sintetično polnilo. Izredno toplo, mehko, lahko. Priporočam.

Živjo, a govorite mogoče o tako imenovanih “kovtrih”?:) Jaz se tudi pripravljam za nakup novih pa so bombažni precej dragi, tisti s sintetičnim polnilom pa ne vem, kako se kaj obnesejo? LP.

Pozdravček,

za sina sem pred časom kupila od Billerbeka odeje in vzglavnike. So dobri.
Priporočam pa pred nakupom še ogled oz. posvet in primerjavo v Odeji, ki dela tudi zelo kvalitetne zadeve (jaz osebno imam zaenkrat vzglavnike, ki so antialergijski in zelo dobro pralni), nameravam pa od njih ali od Billerbecka kupiti tudi odeje. Odeja ima svojo trgovino tudi v Lesnina centru na Brdu pri Ljubljani, kjer brez problema parkiraš in obenem si ogledaš lahko tudi ostale stvari.

Tople in mehke noči Ti želim

New Report

Close