Oci – zrcalo duse.
A si videla, Andrejka, kaj si naredila. No, pa smo v župci. Nobden od nas ne more dol, Štrumpiju se je nekaj zgodilo – bog ve, kam je odšel pošiljat iskrice iz svojih (kakšne barve že?) oči. Janija še vedno ni, so pa drugi prišli. To ti pa je zabava, da je le kaj.
Zdaj pa, če čisto noben drug ne bo šel dol prvi, grem prva jaz. Ampak, tokrat pa zares. Vsaj za nekaj časa no!
Sašo, nikar drugič ne porivaj več voza s tako ihto! Glej zdaj, kaj si storil z nami. Dol ne moremo, dol! Ti in Andrejka sta kriva, da sem zasvojena s tem forumom. Ja, pa ostali tudi. Nekako bo treba najti pot iz tega labirinta. Pozdravljeni,
Marija
Ž
Sašo, na mojo veliko žalost je tisti avto z zatemnjenimi špegli in okni končal ravno včeraj v eni bržini med mano in tabo ( nekje na pol poti ). Če greš kaj proti našim krajem je mesto mojega napada na kup kamenja in zemlje še dobro vidno. In tako je zdaj revež pri kleparju in jaz moram tudi ( kot ti ) kupovat drugega. Le da imam jaz bolj umirjene želje ( kaj hočeš, družinski človek ) kot ti, pa ni treba da ima avto več kot 180 KM, pa tudi feltne so lahko le 18-colske.
P
Ne vem Sašo…zdaj si me pa čisto zmedel…”maska” za ženski spol…”pa tolažba”…Ne vem. Se nisem zmotila, kaj? Želiš spodbuditi sočutje v ženskih očeh.
Lepo čustvo, kot strela…vzujanje sočutja. Na to pa marsikatera ženska pade, se mi zdi. Sočutje premore žensko srce prej zaznati, kot moški. Kaj moremo…smo bolj sočutna bitja…srce se nam prej omehča…pa tolažimo tudi rade…Ah, ja…si me čisto zmedel…”Slabost ime ti je Ženska!”
LP
Angel
odhajam jest tud….noro……, takega dne pa še ne…in to pred to škatlo….face ste….pravi žurerji…res bi se lahko zbrali na enem pikniku….SAŠO, me prav zanima , kakšne bi bile potem tvoje oči naslednji dan…..:))))), bi sploh kaj videl:))))
lep dan vsem skupaj še naprej,,,,,,in hvala za dobrodošlico
Sandra .S.
Ž
Ma fasal sem samo eno bulo na glavi, en zob se mi maje in na desno nogo šepam; vse v vsemu sitnica. Ma jo je pa kara fasala zares, ne verjamem, da bo še kaj. No, k sreči je tukaj še kasko, ki mi daje vsaj malo veselja. Se pa furam zdaj okoli z desetletnim jugotom in ti povem: to je stroj, da mu ni para.
P
Oh, ko bi vsaj kadila, bi vas vse pustila za seboj, bi šla na en cigaretek, vlekla dim do pete in še dlje, tako pa … kaj naj storim, povejte mi, kaj naj storim. Obračam se stran od PC-ja, ker je to strup!
Oh, Sašo, kako lepo znaš človeku polepšati dan. Bil je dan, kot vsi drugi. Začel se je ob pol šesti uri zjutraj, nadaljeval tja do osme ure nekako vsakdanje, potem pa – buum! Andrejka in Sašo sta se obesila gor in potegnila za sabo vso to nebogljeno rajo. Hvala vama. Četudi bom tukaj do desetih zvečer, hvala vam vsem, za lepo preživet in kot štrumpantl napet dan. Bojim se pomladi, res, ne vem, že razmišljam in to hudo resno, da se doma “omrežim”, saj mi ne fali veliko (mislim k opremi PC-ja, modem imam, hrček mi je pregriznil žico, to bomo nabavili novo, domislili si bomo ime….. in … saj ne smem misliti), bojim pa se, da mi bo falilo in to ne malo, če vas zapustim. Kako naj zapustim Saška, ko mi pa na koncu tako lepo zapoje: Stoj Marija, kam odhajaš ….? Kam, kam, nikamor, saj ne morem nikamor, ko sem pa kot prilimana sem!!!
Pozdravčke vam zdaj pa zares pošilja,
Marija
P.S.: Gor pridem spet tik pred tem, ko grem domov. Če bo to ob 19. uri, bo pa ob 19. uri, briga me!!!
Hay Sašo! No…marsikatera je pa res obširen pojem…Se opravičujem. Lahko spremeniva v “taprava”…ena taka, ki je pač prava skozi tvoje oči in tisti zasanjan otožen lesk v tvojih očeh…Očarljivo…ni kaj. Pa zamotano tudi. Se marsikdaj čudim ljudem, ker v bistvu spoštujem njihovo osebno mnenje. Navdušujejo me pa zgolj le dejstva na kakšen različen čustven način povemo svoje mnenje. V tem smo si tako različni.
LP
Angel
Ja ,je pa danes res en dober dan !
Imamo najbrz vsi zarece ucke pa rdeca licka in usesa – pravo kleno , zdravo jedro slovenskega naroda !
Marija , ne sekiraj se zaradi dela!To bo se , ko nas ne bo vec ! Sem sla malo prebrat se druge teme pa pogledat , kaj pocnejo moji uporabniki (na sreco ne dosti vec kot jaz:)) zdaj se pa pocasi odpravljam na roditeljski sestanek.
No , sluzba res ni imela kaj prida od mene ta lepi danasnji dan , zato pa vriska moje srce , pa se familija bo , ko bojo videli , kako je mami dobre volje !
Hajdi , se bereva spet jutri in razmisli , kdaj mi bos izdala tvoj skrbno cuvan naslov ;))) Da greva na tisto kofe , sem ravno vceraj pila eno res fino v nasem Merkator centru (guess where ;))
kapucino amaro , z smetano in mandlji ! A te je kaj potegnilo ?
Prezivi lep popoldan in vecer !
Pa vsi drugi , da ne bom nastevala poimensko , tudi !
A.
Andrejka
včasih se na raznih borzah po svetu dogodijo izjemni dnevi poslovanja, koristne posledice čutiljo vsi na svetu, glavni dobitniki pa so seveda udeleženci. Dnašnji borzni pregled tvojiega ZRCALA DUŠE je izjemen.Profit današnjega poslovanja se nam bo obrestoval dolge dneve, učinki pa so že po enem dnevu poslovanja daleč nad pričakovanji. Posledice se kažejo tudi na službenih problemih, ki so nenadoma postali majceni in hitro rešljivi.
Hvala ti
Hubert