Najdi forum

Oci – zrcalo duse.

Danes ustvarjamo to malo ljubo lepo domovino, še posebej prijetno in prijazno.

Dan Sašo! Sorry, ker se spet vmešavam…res, parfem nimajo povsod…(bogo hvala)
pa ravno v tem je čar vsega…se je treba kar malo potruditi…drugače je pa pri vsem tem dejstvo to, kar je smisel vseh dišav…”na vsaki ženski diši drugače”…žal. Tako kot imajo tudi oči “svojega malarja”, tako je tudi pri dišavah vse samo stvar okusa…nekaterim diši rajsko…drugim pa…Ljudi zavaja marsikaj…omamna moč dišav, omamna moč lepe glasbe, omamna moč globine duše…saj veš, čustva in način kako čutimo, pa je tisto kar nas loči med seboj. Lahko ti govorim v neskončnost, kaj si mislim o tej ali oni stvari…tako mnenje ima mnogo ljudi na svetu…če pa ti to opišem na čustven način oziroma ti ob tem razkrijem, kaj čutim in kako…potem me lahko šele spoznaš v biti. In to je zame ves čar na tem svetu…
“Ta štos je star kot svet”…bodo nekateri rekli.
Lep dan!
Angel

Ma da crkneš, ej. Kaj bi to bilo dobro. Ko bi pisali na table, bi morali ostali zraven napisati, kdo je (ugibati). Mislite, da bi šlo. Me zanima, koliko časa bi z Andrejko stali pred tablo?? In kdo bi se Angelu in morda še kateri “od zadaj” približal in vonjal, vonjal, vonjal?
Marija

Ž
Odprem med.over.net in kaj vidim? Eno dolgo razpravo o očeh. Ni kaj , le tako naprej, to je stokrat bolje, kot da se kak para biznismen loti zagovarjati kapitalizem. Grem pogledat v ogledalo od avta kakšne barve so moje oči.
P

Ej Gabrijel, samo pazi, če imaš preveč dodatne opreme, mislim zatemnjena stekla in ogledala pa to….

Mi bo še tipkovnca crknla.A uš nehu al ne?

Za dodatno popestritev ena fora, ki jo moram tako prodat naprej. Pa ne me obdolžit, da se iz Američanov norca delam.

Pejte v WORD, in z velikimi črkami vpišite NYC – kot New York City.
Pol poselektirajte in povečajte v font Webdings velikosti 72. Dobite I love NY.
Pol spremenite font v Wingdings in dobite ….

LP,Kaja

Ej, Gabrijel, a si sploh vse konzumiral? Saj niso vprašanje samo oči. Na koncu smo že pri eni zelo dobri ideji. Ugotavljamo, da je danes nori dan in posveti se mu še ti.
Marija

Blagor ti…
Sama nimam te srece, razen v teh trenutkih zdaj, ko sem za spremembo malo sama, sicer pa sem obkrozena s kupom sitnobnih in zlobnih zenscin, ampak danes je res lep dan, soncek, na moji mizi so rumene mini vrtnice….

oci? ja te imam modro sive

No kdo bo prvi ?

Noces pa noces , kaj ???
A ves tisto . Ne daj se Ines – ali ipak se predaj 😉
Iz nasih casov !

Mislim, WHAT?

Ej, fora odbita, too much!

Pazi da ni kakega “specialca” med nami, te bodo čakali pred vrati, hahaha

Ma dobro, Kaja, če te že nihče ne vidi, kako pa zadržuje smeh. Meni se je tudi v tem pogleud utrgalo. Jaz se smejim, vsi okrog mene se sprašujejo, kaj se mi je zgodilo, papirje imam že več ur na istem mestu…! Saj nisi resna, kajne? Saj se smejiš? Ma ne more biti drugače, po moje se vsak po svoje ogromno prereži danes poleg teh škatl. Ampak, dušci smo pa ali dihat, kajne. Ko bomo odhajali domov, bomo utrujeni, kot bi cel dan delali nemogoče stvari! Prav ta trenutek si mislim, koliko imam še za postoriti, pa ne le službenega, še celo seminarsko imam za narediti. Spremenila ji bom naslov – naslov bo “Ne hodi gor, ker ne boš mogel dol”. Se vam zdi v redu?
Marija

ker konc slovenije bi pa vam najbolj ustrezal?

Ribno bled….cool plac….., notranjska….., tud cool….pa še in še…

pa sej kle ste sami žurerji…to je nekaj za mene:)))

Bomo odprli novo temo tu gor – Zasvojenost s forumom, pa bo Sašo moderator, tako kot sem jaz pri Hujšanju.

Ž
Vsega seveda nisem bral, ker bi rabil cel dan, ma sem takoj za to. Le tako naprej.
P

:)))))))

a pa ste vi prepričani, da ni zunaj…POMLAD:))))

L.p

Jaz sploh nisem prišla k sebi. Fora je v tem, da to sploh ni nova stvar. Je pač nabor znakov na tipkovnici. Samo tisti , ki je to pogruntal – ne vem kako mu je ratal.

A ostali ste uspeli razdešifrirat ?

Super naslov Marija, jaz ti pošiljam še en predlog:

Tudi “dol dati”, se je treba znati.

Ma po moje sploh nimajo cajta, v tej norišnici….
Boš še jutri dobivala kake “smajlije”.

s to seminarsko boš dobila 10….vztrajaj pri tem naslovu…..:))))))))))))

New Report

Close