Najdi forum

Oci – zrcalo duse.

Oprostite izrazu, Jebemti, res je nekaj v zraku.

No, kako naj z utemeljenim razlogom pojasnim ženi, zakaj sem si zvečer po službi zaželel obleči flanela karirasto srajco ??

Bo imela menda ona malo jezik ven :)))))))))

Ej, dobiš še od mene kakšnega, ne preveč slinastega, velja!

Pepi , yesss !
Kje si bil ?

Evo , danes je res fino , mi ze dolgo niso tako zarele oci , pa si mislite , kar hocete !
Se sprasujem , le kdo je “kriv” ?

Ja , a si mislis , da bi si izbirali zenine in neveste takole po posti ? Bi bil hudic , jaz bi imela kar problem , mislim , da bi kar plahutala z trepalnicami , da bi omrezila vas nekaj “starih” fantov ;))

Andrejka

dobil sem očesni napad to je za ponoret sploh ne moreš več slediti zadevi, bravo na tvojo temo, se vidi da vsi rabimo nekaj več. Najbolje, da naredimo piknik, oblečeni tako da se vidijo smo oči, potem pa ugani kdo je kdo.

Hubert

Velja, bova v duetu mrmrlali: Angelj, oh Angel!!
Pozdrav,
marija

Marija, nimaš tega znanja, da bi mi lahko naredila nekaj, kar bi ti zameril, vidiš da se nam prav “trže” danes.

Komaj čakam 15 uro, da poveš, kako je bilo “dol”.

Yes, ta ideja mi je všeč. Zakriti, samo oči ven. To je treba udejanit, čisto zares. Hubert, od sile si.

Hou hou in miauuuuu.

Joj, Sašk,ne morem in ne morem. Ma dokler bom videla kaj modrega tu “gor”, res ne morem “dol”. Res ne, zdaj pa v jok in domov.
Marija

P.S. : Ha, ha, ha, a sem vas, a! Kaj si ti mislil, a! To ne gre kar tako, z vami je moja odočite kot da je ni!

No, to je noro dobra ideja.
Takole, na začetku, samo ugibamo kdo je kdo, potem se pa predstavimo, al bi bilo smeha…………

Samo, tudi na table bi morali pisati, pa nič govort.

Ku če jst zčnem nahlas razlaht ud uči in pasjeh jeziku, me bwste takoj skinli.

…. nekdo, ki ti diha za ovratnik!
Marija

Ej, dons je pa defintivno nor dan. Kava se mi je zaletela, ko te berem. Predlagam, da se pogovarjamo kar v angleščini, drugače se bomo res izdali. Moja lublanščina se tko sliš, da je groza.Znam pa tudi lepo pravilno knjižno slovensko govorit. Ampak bolš bi blo v angleščini.

Hubert , s pecenim kostanjem in dobrim vincem ?
Pa v flanela srajcah !
Kdo pozna kak dober zur plac , da bo za vse ?

Ne, ne mi dihat za ovratnik,
ne boj se, ne bom zbežal,
ne, ne mi dihat za ovratnik,
da ti potem ne bo žal.

Spil ti bom nasmeh iz ustnic,
in z ramen potegnil svilo,
Ne bom se ustavljal na kolenih,
ko ti bom dvigal krilo……..

Marija, a si s “Predinovega” konca?

Hubert, Andrejka,

ma to je za ponoret.Kaj pravijo ljudje okrog nas, ko se režimo kot pečene piške (p i š k e!!).
Dobra si, Andrejka, točno to nam je manjkalo. Jaz bom popoldan v službi, ker zdaj od enajste ure nisem naredila nič, nič, nič!! Ko kdo pride, spravim to modro zadevo dol, pa spet gor, pa dol, pa gor, pa se delam da delam, sam bog se me usmili. Prosim vas, usmilite se me! Jaz ne morem več, mi je pošla vsa sapa, sem brez domislic, ne morem več, pa nehati tudi ne morem.
Marija

Ma jaz sem ti z vseh tistih koncev te ljube male domovine, od koder se vali smeh in dobra volja.
Marija

P.S.
Si pa dober, da veš – mislim “tu gor”!

Aj agriii
Džst luk et mi,
and wač, to not waste jor kofiiii.

To pa je že zasvojenost, a ne ? Čist se nam je strgal. Jaz imam tako strateško pozicijo v sobi, da mi nobeden od osmih sodelavcev ne gleda pod prste, ker sedim v skrajnem kotu in jaz vidim vse. Hvala bogu.

Ž
Odprem med.over.net in kaj vidim? Eno dolgo razpravo o očeh. Ni kaj , le tako naprej, to je stokrat bolje, kot da se kak parabuissinesman loti zagovarjati kapitalizem. Grem pogledat v ogledalo od avta kakšne barve so moje oči.
P

Pol bi morali v oblekah narediti še eno luknjico za usteca (vino, kostanj), če pa je ta možnost odprta potem je možno še kaj drugega (če kdo v nezavest pade dihanje usta na usta).

Hubert

New Report

Close