Obvestilo moderatorja
Pozdravljeni forumovci,
ta forum ni namenjen oglaševanju in preprodaji tablet, drog itd. Obveščam pa vas zato, da že vnaprej veste, da moderatorji takšnih obvestil preprosto ne bomo odobrili, saj vsake toliko res dobimo prav tak mail. Forum je predvsem namenjen izmenjavi mnenj, medsebojni pomoči in informacijam.
Lep dan,
Špela
Bin Laden,
hvala za ta odziv. Se trudimo, da sporočila objavljamo, takoj ko pridejo, dostikrat pa je res, da med vikendi potrebujemo več časa in se za to tudi opravičujemo. Se bomo v prihodnje potrudili, da bomo tudi med vikendi bolj ažurni.
Lep pozdrav,
Špela
Bin L. pozdravljen.
Imela sva že nekaj prispevkov, ko sva lepo zaključila, zato vem, da je v tebi veliko lepega, dobrohotnega in te zelo razumem, ko si podal svojo oceno o delu moderatorja. Res je, tudi sam sem opazil trenutke, ki so BILI VIDETI , kot nepravilnosti, toda takoj, ko sem se vprašal, ali je to realnost, ali je to le moje razmišljanje, sem ugotovil, da se moderatorji lepo trudijo in so na dobri poti, posebej če jih primerjam z ostalimi. Sedaj, sem prepričan, da je bilo ravno zaradi moderatorjev, moderatorke poštimano ravno prav, tako kot je potrebno.
Sicer pa Bin l. lepo te je videti tako zagretega za dobrobit človeštva, piši še kaj.
D.P.
S katerimi na primer? Povsod drugod so posti objavljajo v realnem času, tu je pa po 5 dni zamika. OK, da je to nek forum za knjižničarke, toda sem prihajajo ljudje z vprašanji in dilemami na katere potrebujejo hiter odgovor. ne razumem čemu hvaliti nekaj, kar ni v redu. Morda so moderatorji dobri po srcu, ampak zamik objav ni v skladu s cilji takega foruma in odvrača ljudi od obiska.
Leiito pozdravljen.
Iz tvojih prispevkov, ki jih je videti več kje, večkrat razberem, da so ti argumenti več kot pomembni in v tem te občudujem.
Tudi ta , zadnji prispevek mi daje ta vtis, da hrepeniš po tem. Popolnoma se strinjam v tem kar si podal, toda meni je zraven moči argumentov pomembna še celovitost. Ko gledam na delo neke osebe, skupine… poskušam zajeti celovitost. Kaj to pomeni?
Z zavedanjem, da nisem opravičen kritizirati, če ne vidim nič dobrega, kajti dobro vedno obstaja.
Lepo si prekopiral moj stavek
( …sem ugotovil, da se moderatorji lepo trudijo in so na dobri poti, posebej če jih primerjam z ostalimi.
D.P. ) ki zgovorno govori tudi o trudu, o poti. Torej moderatorja primerjam z ostalimi v pogledu celovitosti. Kaj ti pomeni nekaj na brzino, na instant , ustreznega učinka pa ni. V moji izkušnji, in opažam da v izkušnjah še drugih, je skoraj vedno tako, da tista oseba, ki išče rešitev na hitro, išče instant, če pa le gre za intervencijo, je toliko telefonskih št. na razpolago, da je najbolje če človek pokliče. To je moje mnenje in nekako odgovor, ker sem tvoj prispevek razumel kot meni zastavljeno vprašanje.
Tukaj bom zaključil na to temo, ker je pomembnejših tem mnogo več, tako upam, da boš razumel, če ti na to temo ne bom odgovarjal.
Notranji mir in vse dobro v iskanju dobrega, plemenitega, ljubečega … ti želim.
D.P.
Da prav hrepenim po argumentih je morda premočna beseda, zdi se mi pač normalno, da se v debati stališča utemeljujejo, pri tako kontroverzni in s čustvi ter predsodki obremenjeni temi še toliko bolj.
Sicer pa ne govorim o intervenciji, ta forum temu niti ni namenjen. Zamiki objav se mi zdijo moteči, in najbrž nisem edini takega mnenja, ker onemogočajo dialog oz. debato v realnem času, kar je načelno poanta vsakega internetnega foruma, virtualni prostor, kjer se ljudje pogovarjajo o temi, ki jih zanima. Pogovarjajo, v tem je poanta in kot vsi drugi tudi odvisniki potrebujejo pogovor. Očitno se zdi tudi drugim forumom taka cenzura odveč, vsaj sam ne vem za še kak forum, ki bi deloval na tak način.