obupana-kašelj
Enkrat sem že napisala svojo zgodbo. Na krato sin ima približno dvakrat na leto laringitis, oktobra 2005 smo dobili še diagnozo astma sum. Od takrat do 18.05.2006 smo bili na flexotitu. Sedaj smo 14 dni brez in do včeraj nismo imeli nobenega problema. Včeraj pa je popoldan začel pokašljevati, pef je pri nas nerealno meriti ( še vedno misli da je to igra in se mu enkrat da drugič ne). Zvečer je šel spat in kašelj se je umiril, diahanje pol ure po trdnem spancu 21 vdihov/ minuto. Torej nič ne kaže na astmo. Bolj je vse kazalo na napad laringitisa, ki pa ga hvala Bogu ni bilo.
Zanima me torej, kako bom vedela kdaj bo laringitis in bo dovolj samo Zyrtec in kdaj bo astma.
Aja junija imamo merjenje nečesa( sem pozabila kako se reče) v izdihanem zraku, ki naj bi bil pokazatelj ali imamo astmo ali ne. Čeprav nam je pulmolog rekel, da baje tudi ta merjenja niso čist realna in da še vedno lahko kljub temu da pokaže otrok nima aste in obratno.
Pomagajte mi, ker sem že čisto znervirana samo da otrok začne kašljat sem čisto paf in nisem za nobeno rabo, tako se bojim kaj bo.
Darja