Obracam se na vas, ker enostavno vec nevem kam naj se obrnem. Pred osmomi leti je moz na banki vzel kredit v znesku 1.200,00sit. na kar je po letu dni umrl zaradi utopitve. se pravi da je eno leto ze izplacal kredit,(od 4let) ostalih sest let pa sem ga delno ( sicer kolikor lahko ) placevala sama.Tako da bi ga po mojih izracunih morala placati nekako se 300.00 sit
Saj so mi na z.Triglav rekli naj ga placujem pac kolikor lahko. Pred mesecem dni pa sem se na Z.Triglav pozanimala koliko sem jim se dolzna, pa so mi odgovorili da z obrestmi nanese 2.300,00sit . Se pravi da bom ta kredit oziroma obresti placevala do ……………. Sem pa po vsem tem sedaj se prezposelna in mati samohranilka, tako da enostavno vec nevem kaj naj naredim.
Hvala za odgovor
Spoštovana gospa!
Ste v težkem položaju,zato vam bom napisal kaj bi storil jaz,če bi zašel v tak položaj.
Na vem,če lahko najamete kakšen kratkoročen kredit,pa vendar ga poskusite najeti.Obresti,katere sedaj plačujete so daleč višje od obrestnih mer v današnjem času.S tem denarjem poplačajte stari kredit,z zavarovalnico pa se poskusite dogovoriti o delnem odpisu dela obresti.
Ne vem,če sem vam z mojim nasvetom kakorkoli pomagal,pa vendar mislim,da je to ena boljših možnosti.
Lepo vas pozdravljam,Bruno