Najdi forum

Spoštovani

Pred devetimi leti sem imela zdravstve težave, ki so se povseh pregledih zaključile s diagnozo neurosis.psihogene reakcije.
Hodila sem na skupinske terapije. Nazadnej sem bila pri psihiatrinji 1997 leta in do pred tri tedne je bilo še kar v redu. Občasno sem jemala Lexaurin.
Pred tremi tedni so me začele močni mučiti bolečine v nogah, vendar splošni zdravnik, ni ugotovil nič oprijemljivega, dal mi je zdravila priti bolečinam. Po treh tednih ni nobenega izboljšanja sem pa zopet psihično nadnu. Bojim se smrti, sama ne grem iz stanovanja, ne v trgovino, bojim se da sem hudo zbolela, skratka strah me je vse vidim v najšlabši obliki, najslabše kar je mogoče. Zraven bolečin v nogah se je še pojavlo znojenje tresenje rok , tiščanje v dvanajstniku, skratka kup tažav.
Zdravnik mi je napisal Prozak 20 mg, ki pa ga seveda ne upam jemat, saj sem prebrala stranske učinke.

Prosim svetujte mi ali naj jem Prozak ali ne. In ali so lahko te teža res nzaradi depresije ali aksioznosti.

Lep pozdrav in hvala za odgovor!

Spoštovana Irma,
menim, da seje vaš osebni zdravnik odločil prav, ko vam je predpisal antidepresiv, moral pa bi vam le še podroberje razložti pričakovane ugodne in neželene učinke. Slednji so včasih skoraj zanemarljivi.Le pogum!

New Report

Close