Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija obrazek

obrazek

Moj sinek je star 3 mesece in ima na obrazu, kot nek lišaj ali pikice, čisto skupaj malo so izbočene in rdeče, ker so se mu kar naenkrat pojavile skupaj kot en flekwc me malo skrbi, sedaj po enem dnevu ko sem mu mazala samo z mlekom ker dojim, je malo manj rdeče in se lupi koža. to ima na ličku na enem čisto malo na drugem sega do očesa, od česa je to možno. v soboto sem pojedla kar dosti svinjskega mesa, ker ga do sedaj nisem jedla, ali je to možno, ker ta lišaj se je pojavil v ponedeljek. pa tudi jaz sem malo felkasta po licih. kaj mislite kaj bi lahko bilo, čeprav verjetno težko poveste če ne vidite.

lp

Pozdrav, Alsatisa,
možno, da gre za kakšno neugodno reakcijo po hrani.
Kot sami pravite, izpuščaja ne vidim, glede na potek, pa je možno.
Kot do sedaj mažite z vašim mlekom, ki vsebuje mnoge zaščitne snovi, potem pa ovlažite z vodo in namažite s hladilnim mazilom ali ribjim mazilom, npr., ki je za kožo odlično.

Boste videli, kako se bo razvijalo, če bo slabše, se boste šli pokazat vašemu zdravniku.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

naš je imel take madeže skoraj od rojstva,zdravnik je svetoval mazanje z hladilnim mazilom in sedaj pri 6.5mesecih jih nima več,samo občasno zaradi vročine.me je pa en čas zelo skrbelo kaj bi bilo,imel je čez celo lice,ponavadi na tisti strani na kateri je ležal.pa je zginalo pa se je spet pojavilo.koža je bila zelo hrapava.sem tudi mislila da je kaka alergija ,pa ni.

no hvala za nasvet, saj sedaj je po mazanju z mlekom in bephantenom že izginilo.

lp

New Report

Close