Najdi forum

obraz

Spoštovani!

Nisem ravno poučena o plastični kirurgiji in podobnem zato se vam bo mogoče moje vprašanje zdelo malo smešno.

Imam jih nekaj čez 40. Moti me ker so se mi pričele pojavljati majhne gubice okrog oči, ust ,… V času kake bolezni je to še bolj vidno.
Ko se sklonim se mi koža na obrazu nekoliko povesi (tako, da sta gubi tudi na licih – od nosu do ust) in to me zelo moti. Koža je sicer gladka a ni več tako napeta.

Prosim svetujte mi kakšni posegi so primerni, da se to odpravi in kakšna je cena.

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem,

Nevedna

Pozdravljeni

lep ste opisali sprmebe kože , ki se nam vsem začenjo dogajati okoli štiridesetih.
Drobne gubice ki nastanejo zaradi delovanja mimičnih mišic lahko omilimo ali odpravimo z injekcijami botulinus toksina. Injekcije delujejo 3 do 6 mesecev in jih je zato, za trajen učinek potrebno ponavljati…
Globje gube lahko zapolnimmo s polnili (lastna maščoba, preparati hialuronske kisline, aqamid…)
Drobne gubice okoli ust lahko odpravimo z lasesko terpijo ali kemičnim pilingom.
Odvečno kožo obraza odstanimo in prerazporedimo z face liftingom..

Cene opisnaih posegov se gibljejo med okoli 60 tisoč sit za injiciranje do tja čez milijon SIT za zapletene Face liftinge….
Nakj info in skic dobite na mjem spletišču kamor pridete če kliknete na povezavo v naslovu tega sporočila 🙂

Za podrobnejši nasvet bi vas moral pregledati

Lep pozdrav

Aleš

Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

Po naravi sem “zajec”, a kljub temu si želim, da mlasdostni videz traja vsaj še nekaj časa. Kdo pa si ne želi napete gladke kože in mladostni videz. Ogledala sem si tudi vašo spletno stran – je zanimiva in polna izčrpnih informacij.
Skratka, vse skupaj moram še malo prespati in premisliti.

V primeru, da se naročim pri vas za pregled, me zanima:
– čakalni rok in pa seveda cena pregleda

Hvala in lep dan,

Lana

Pozdravljeni

Za pregled se lahko dogovoriva že naslednji teden.

Cena polurnega termina je 15 tisoč sit.

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close