Najdi forum

Obnova kopalnice Celje

Pozdravljeni,
Spravljam se v prenovo kopalnice velikosti 2,5x2m, glede na to, da prenavljam bi rada zamenjala vse ( razbijanje starih ploscic, zamenjava kopalne kadi za tus kad, polaganje ploscic, skratka vse. Pohistvo in keramiko bi kupila sama.
Koliko naceloma stanejo taksne obnove in priporocilo za dobrega izvajalca.
Hvala za odgovore in nasvete
Lepo bodite,

midva sva se ravno preselila v stanovanje v Velenje in smo slišali reklamo za denis anclin s.p.. Cena je bila sprejemljiva, hitro so nam zbelili stanovanje, ne vem pa ali delajo še kaj drugega. Kontakta nimava več mislim pa da bi morala najti na njihovi spletni strani http://www.anclin.si

Artial doo,070300525.Meni so adaptirali vse v stanovanju.Tudi kopalnico.

Pozdravljeni,

Res je, da je kopalnica glede na velikost majhna, vendar je ravno v majhnem prostoru najbolj pomembno kako ga opremiš, da najbolj izkoristiš prostor in da vse skupaj tudi dobro izgleda.
Osebno, glede na izkušnje predlagam da se obrnete na notranjega oblikovalca, ki vam bo znal dobro svetovati.
Mi smo pri prenovi hiše prav tako najeli oblikovalski studio in je sedaj vse brez napake in po naših željah.
res priporočam.
Če vas zanima s kom smo bili zadovoljni mi pošljite sporočilo v privat in vam odgovorim.
Drugače pa vam tudi v kakšnem salonu za kopalniško opremo svetujejo brezplačno.

Priporačam www.vsezakopalnico.net in tako dobis najugodnešo ponudbo

lp

Petra

A kdo pozna koga,ki bi mi zamenjal radiator v kopalnici v Celju?Naslov Škapinova 2.Menda je potrebno nekaj zmrzniti.

041826594,Borut Štelcer.Meni je lani z zmrzovanjem menjal radiator ki je puščal.

New Report

Close