Oblika spolovila
Pozdravljeni!
Ne vem ce spada moj problem v to rubriko, vendar res ne vem na koga naj se obrnem, ker sem že čisto obupala. Imam zelo velike sramne ustnice, ki mi gledajo iz nožnice, in zaradi tega sem zelo zakompleksana. Ne uživam več v seku, ne pustim fantu, da bi me dražil s prsti ali jezikom in na sploh se ne morem več sprostiti. Zanima me, če je možno to operativno odpraviti. Za vaš odgovor vam bom zelo hvaležna.
Lep pozdrav!
Draga Dora,
Vaše vprašanje še kako spada v to rubriko!
1. niste edini, ki se vam to dogaja. Velike male sramne ustnice so kar pogost pojav. Nekaterih ne motijo prav nič, druge dobesedno “žulijo” hlačke , kavbojke in podobna garderoba, tako da določenih oblačil sploh ne morejo nositi, tretje moti zato, ker določenih športov, kot je kolesarjenje, jahanje ipd. ne morejo trenirati, četrte imajo “komplekse” in težave v spolnosti kot jih opisujete vi.
2. Z zmanjševalno operacijo, ki je relativno preprosta, se to lahko operira.
Svojemu ginekologu jasno povejte, da vas prevelike sramne ustnice motijo in naj vas usmeri na Ginekološko kliniko. Če vam ne bo uspelo, mi pišite direktno na: [email protected] in vam bom poslal ime ginekologinje, ki ima zagotovo razumevanje za ta problem in vas bo po potrebi tudi operirala.