Objava brezplačnih duhovnih delavnic, predavanj, tečajev, srečanj
Ker je področje duhovnosti vedno bolj skomercializirano, me zanima:
Bi bilo možno, da bi bila na tem forumu na vrhu tema, kjer bi lahko prireditelji objavljati dogodke po Sloveniji (ali bližnjih državah) v zvezi z duhovnostjo, ki bi bili brezplačni ali kvečjemu na bazi prostovoljnih prispevkov?
V mislih sem imela delavnice, tečaje, seminarje, predavanja, srečanja…
Lep pozdrav!
Za brezplačne dogodke in delavnice, ABSOLUTNO DA, v past “prostovoljnih prispevkov” pa ne bomo padli. Torej izvolite, objavljeno bo na vrhu!
Super!
Me pa samo zanima, zakaj pa ne tudi prireditve, kjer se lahko da prostovoljne prispevke? Sem bila že na mnogih takih prireditvah in nisem nič dala in ni bilo nobenega problema. Hočem rečt, da je lahko taka prireditev za uporabnika brezplačna ali pa pač, če želi, da prispevek. Ni pa nekega izkoriščanja in tarif. Vsak odloča sam.
Saj veš – cerkev, pa puščica, pa ofer, pa dinar na dinar in se nabere, mar ne. Dobra finta, preizkušena in delujoča. Torej ali brezplačno ali pa čez našo oglasno službo. In seveda lahko tudi mene okrig prineseš…. Ampak samo enkrat…..
Ok, razumem. Verjetno sem ena redkih, ki ne pada na fore in ne daje v razne puščice in skrinjice. 🙂
Zdaj pa držim pesti, da bo tule čimveč prireditev objavljenih.
Forum je zaprt za komentiranje.