Najdi forum

Polurni obisk na teden….Avtorica nabija, če vprašate mene.

Tudi ta interpretacija je možna. Jaz sem vseeno pomislila na nekaj drugega: v sorodstvu imamo žensko, ki ima popolnoma oprane možgane in dela samo to, kar ji reče njen tip. Z vsemi, ki bi ji lahko odprli oči, je popolnoma prekinila stike. Njen bližnji sorodnik je umiral, pa ji je mož prepovedal, da bi šla k njemu. Našel je tudi nek banalen razlog, da se je skregal z njeno mamo, ki je bila zadnji sorodnik, s katerim sta še govorila, zdaj se hči niti njej ne javlja več na telefon. Začelo se je pa po mojem tako nekako, kot tu piše avtorica.

Tudi ta interpretacija je možna. Jaz sem vseeno pomislila na nekaj drugega: v sorodstvu imamo žensko, ki ima popolnoma oprane možgane in dela samo to, kar ji reče njen tip. Z vsemi, ki bi ji lahko odprli oči, je popolnoma prekinila stike. Njen bližnji sorodnik je umiral, pa ji je mož prepovedal, da bi šla k njemu. Našel je tudi nek banalen razlog, da se je skregal z njeno mamo, ki je bila zadnji sorodnik, s katerim sta še govorila, zdaj se hči niti njej ne javlja več na telefon. Začelo se je pa po mojem tako nekako, kot tu piše avtorica.[/quote]
Kaj takega se težko ali pa ne more zgoditi nekomu, ki je imel s svojo družino, sorodniki, zdrave odnose. V kolikor je imela dotična odnose, v katerih se ni čutila nikoli sprejete, je pa kaj takega povsem možno, nekako razumljivo. Res pa je, da enkrat se bo vrnila oziroma ji bo žal, saj nekdo, ki je imel v družini slabe odnose, jih tudi s partnerjem ne more imeti prav dobrih. Morda na začetku, ko ju drži kakšna zaljubljenost, potem pa sledi katastrofa. Punca ostane sama brez kakršnekoli opore, partner pa itak ne more bit preveč razumevajoč, če jo je pripeljal tako daleč. On že ve, zakaj jo je, zase.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close