Najdi forum

obisk pri psihiatru

Spoštovani

Enkrat sem vam že pisala vendar ne vem ča ste dobili moje vprašanje, zato ga bom ponovila, zanima me če nujno rabiš napotnico za psihiatra in kje v Ljubljani lahko greš kot samoplačnik.

Hvala za odgovor

Maša

Kot vidite, ste že prišli na vrsto, kar pri tako številnem obisku foruma ne gre tako hitro.Pišite, kaj ste uredili!

Spoštovani

Se opravičujem ampak ne vem kaj mislite s tem kaj sem uredila. Pisala sem vam o moji sestri in njenih problemih in kam naj se obrne za pomoč. Je namreč zelo nesrečna in v bistvu ne vem kako ji naj pomagam, ker sama ve, da bi bilo bolje zanjo da bi se z nekom pogovorila. Je depresivna, ima napade tesnobe, je hipohondrična in vse to se vleče že nekaj let poslabšalo pa se je vse skupaj pred kratkim ko nama je umrl oče. Je zelo mlada mamica v nesrečnem zakonu in nažalost popolnoma nesamostojna, tako da jo je sram reči svojemu zdravniku za napotnico tako da prosim za nasvet kako ji naj pomagam.

Maša

Spoštovasna Maša, vaša sestra za prvi obisk pri psihiatru napotnice ne potrebuje, če pa je tako nesamostojna ,kot pravite, bo koristno, če jo boste tja pospremili vi.

New Report

Close