Najdi forum

Ali ste dobile obdukcijski list in po kolikem času, jaz ga po dobrem letu še nisem dobila.

pozdrav,
obdukcijski list ne dobite takoj oz. odvisno za kakšno obdukcijo je šlo
( odvzem tkiva itd… )
Obdukcijski list ponavadi ne dobijo starši v roke. Pošljejo ga na željo osebnemu zdravniku ali ginekologu ali genetiku.
Seveda lahko poskusite tudi sami poklicati in se pozanimati.
Lahko pa vam pri tem pomagamo tudi v društvu Solzice,
srečno,

Aja to gre k ginekologu, torej moram njo vprašat, hvala.
Gre pa za obdukcijo ploda.

Ja, ponavadi gre ali pa tudi ne – se kje ustavi. Najprej vprašaj njo potem pa se javi, če ne bo še nič.
( odvisno koliko tednov je bil star otroček itd..)

srečno

Štiri leta nazaj sem ga dobila v roku dveh mesecev. Sem pa težila. Zelo, zelo. Dobila pa sem ga v porodnišnici v Kranju, kjer je bila opravljena obdukcija. Mislim, da je obdukcijo opravila dr. Kopač. Če se prav spomnim.

Srečno!!!
Arual

Tudi jaz sem ga dobila zelo hitro!!!

Rodila sem na Jesenicah, smrt najine punčke je prizadela vse osebje. Sam pediater mi ga je obljubil, ter ga tudi zelo hitro dobil in mi ga poslal po pošti.

Veliko je odvisno od zdravnikov, koliko se potrudijo za ta list papirja, ki nam tako veliko pomeni.

Tprej, težite,klicarite, neostanite tiho, pa ga boste dobile prej

Srečno

Ali gre vsak mrtev plod na obdukcijo, ne morem se spomniti, kaj so mi takrat rekli, ko sem v 23.tednu rodila.
hvala za odgovor….

POZDRAVLJENA!

Jaz sem rodila v 24.tednu v ljubljani pa po letu in 2 mesecih izvidov še vedno ni bilo! Obrnila sem se na genetiko in tam dobila telefonsko številko od patologije,klicala sem vsak dan dokler le nisem dobila izvida!!! Ne obupaj in ko te bodo pošiljali od vrat do vrat VZTRAJAJ!!!

Pri nama je bilo podobno kot pri SONČKU – z razliko – po 3 letih stalnih telefonskih in osebnih kontaktih sva dobila info, da je bil vzorec napačno vzet…

New Report

Close