Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Občutljivi na Pregomin

Občutljivi na Pregomin

A je kak vaš malček občutljiv na Pregomin? Mi ga preiskušamo dva dni (alergična na mleko, jajca, pšenico, arašide) pa ne vem, ali se njeno telo še puca ali pa je tudi na Pregomin alergična…

Ja moj je bil isto alergičen na to,pa so mu ga dajal pol leta in potem ugotovili,da so naredili napako,preden jim pa dopoveš. Jaz sem mu ga sama nehala dajati.

Mi smo imeli že po parih dneh Pregomina hudo poslabšanje AD-ja in počutja, nakar smo dobili Pregomin AS, ki se tudi ni obnesel.

Kako se je pa kazala alergija, burno ali v tem, da se stanje npr kože ni izboljšalo?

ko smo mi s pregominom začenjali, je trajalo tri do štiri mesece, preden so se vse mlečne beljakovine izločile iz otrokovega talesca. In da se je izboljšala koža, blato ni bilo več krvavo in sluzasto, itd. Zato mislim, če ni izrazitega poslabšanja, da je to še vse posledica prejšnjih doziranj mlečnih beljakovin.

pregomin vsebuje sojo, zato pri a. na sojo ne pride v poštev. zamenjajte ga z Allernovo (Novalac), ki je na osnovi palmovega olja in je od sredine junija dalje tudi na recept. Okus je pa enako zanič.

Mi imamo Allernovo, pa ful premalo pridobiva na tezi, 400g zadnji mesec, star je 4 mesece. Smo imeli Pregomin, pa se koza 3 tedne ni izboljsala. Res pa je, da se je zdaj izboljsal AD, ker so ga mazali z Advantanom. Jaz sploh vec ne vem, kaj naj si mislim, ker je toliko razlicnih mnenj pri zdravnikih…zadnji predlog je, da sladkamo mleko, da bi vec pojedel, pa nisem zihr, da je pametno…

New Report

Close