Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija občutek dušenja v grlu

občutek dušenja v grlu

Pozdravljeni,
v sredo zvečer (beri 10 dni nazaj) smo bili zunaj in je močno pihalo – na morju. V četrtek zjutraj sem se zbudila z močno bolečino v desni strani grla, v petek zjutraj pa sem že imela občutek, kot da mi nekaj “binglja” v gru in omejuje pri hranjenju. Popila sem vroč čaj, malo grljala vodo z zobno pasto in neverjetno, občutek je bil da je vse ok v grlu. Potem pa vse naslednje dni do danes težave po hranjenju in pitju, kot da imam nekaj v grlu in mi nagaja. Zato se izogibam hrani in tako sem v enem tednu že izgubila na kilaži. Naročila sem se na orl, vendar ga imam šele v četrtek (čez 5 dni). Občutek je grozljiv, saj včasih mislim, da me bo kar zadušilo. Šla sem v lekarno po Angal S – razpršilo in mi zelo pomaga. Naj povem, da sem v ločitvenem postopku in sem zelo žalostna. Ali je možno, da je to psihičnega izvora ali imam vneto nekaj v grlu (mandljni, ščitnica)? Imam majhnega otroka in ni prijetno živeti s strahom, kaj me duši. Čutim neko oviro v grlu. Prosim vas za vaš odgovor. Hvala.

Spoštovani!

Najveretneje je prišlo do razdraženosti sluznice v žrelu – grlu, ki pa se zdaj “vleče” (ta občutek), lahko tudi zaradi “napetosti”. Upam, da ste bili na pregledu in se bo zdaj vse uredilo.

LP IB.

New Report

Close