o mokri mački
Ira, Hvala na obrambi azilantov. Ti ocitno razumes, da se stari zabavamo v besednih igrah, ki jih poznamo le mi, ker smo pac prijatelji in se poznamo med sabo in imamo kolikor toliko urejeno zivljenje. Maca pa je nepotesena, zeljna realnega seksa, ker se ni uspela najti sebi primernega partnerja, zato ji te frustracije onemogocajo razumeti, da obstajo se drugacni ljudje na svetu. Tu se ima za svetnico, en sam pogled v forum Mladih, avtor Maca…, pa ti bo odkril drugo plat medalje…Bom koncal z njej najljubsim pozdravom JEBIGA…
Pepi
Perla, se pocutim kot tvoj angel varuh..Stalno te bremzam in ucim, ti pa kar po svoje…Sem ti ze nekajkrat napisal, da tu ne smes groziti, niti verbalno, ti pa bi kar okol uuuu, krepko? A mas res Primoza za tako neukega, da te ne bo razumel..? Zdrz se mal, pa bo azilantski dom spet odprt.. Tam bos lahko delala, kar koli si zelis…
Pepi
Pepi, smešen si….Vi se kar zabavajte v svojih “besednih igrah”, ki jih razumete le vi, ki ste prijatelji…mimogrede, a ste se kdaj sploh videli v živo?? Po moje živite v totalno nerealnem svetu. V živo morda nimate prijateljev in tele, navidezni, come handy.
Kolikor toliko urejeno življenje?? S tem, da poslušam, kok vam je dolgčas?? I don’t think so…
NIsem tok mlajša, da ne bi štekala, men je blo samo kul, da sem lohk za nasvet vprašala tud mal starejšo publiko, ampak to je seveda spet onemogočeno.
Da se imam za svetnico?? Nisem opazila…A to samo zato, ker sem proti varanju?? Ker zagovarjam seks s svojim partnerjem, brez tega, da bi se kogarkoli drugega pruzadelo?? Ja, nič, predlagajte me za Mater Terezijo….
Kolikor toliko urejeno življenje my ass.
Nič, grem se potešit, udarit en realen seks s svojim neprimernim partnerjem. Tudi tebi, pepi, ga privoščim, da se ne boš tok z drugimi ukvarjal.
Sicer pa, pustimo to. Forum Srednjih let, adijo. Zgleda, da sem po neki čudni logiki pri svojih skoraj 27. še vedno 100x bolj za na drug forum. Škoda, nekaj zanimivih ljudi se je tukaj potikalo svoje čase…
Ajde, mejte se, pa 1000000000000 lupčkov (če bo kaj pomagalo).
vsem se opravičujem,ker se bom spet vmešala.maca, ti pa res nisi nikoli dobre volje.zakoličeno hodiš po poteh,ki si si jih izbrala.nobenga smeha, veselja,samo red in vse po zakonih,ki parafirajo tvoje življenje.tudi jaz imam 25 let, pa vseno dovolim radosti in veselju,da vstopi v moj svet.
in ne obtožuj zg.omenjene,predstavi jim tvoje težave,pa boš videla,da so zahece,pa tudi za reševanje problemov.dokler tega ne storiš, ne sodi.
Zanimivo, maca, glede večine stvari, ki jih napišeš, imam podobna stališča.
No, vsaj iz zadnjih časov, ko te več berem…..za prej ne vem.
Tudi jaz se dolgočasim v kakšnih “črevih”, katerih vsebina je itak znana samo nekaterim in se mi nikoli niti ne da potruditi, da bi noter padla. Predvsem pa takšna komunikacija terja zelo veliko časa, ki ga jaz nimam.
Je pa treba vedeti, da forum ni samo zate in zame in tiste s podobnim okusom, ampak za vse. Torej, bodi bolj tolerantna.
Lp vsem.
Maca,
se opravicujem, da sem te prizadel. Tvoja kratka pripomba me uspela izvati in sram me je za to, ker se nisem mogel obvladati. To da bi bil smesen, se trudim….., to zahteva moje zdravje. Mi, iz Tjavendan veliko vemo eden o drugem, nekateri pa se osebno poznajo. Nekoc se bomo zagotovo poznali osebno vsi, v zivo. Pravico imas o nas misliti kar si zelis, tudi to da, živimo v totalno nerealnem svetu in vse ostalo….Je pa starostna razlika med nami kar velika, med nama vec kot 20 let, zato logicno ne moreva enako razmisljati, se saliti na isti nacin, imet rada enake reci… Glede seksa, lahko recem, le jebiga… Zelim ti dober realen seks in spoh vse kul, hkrati se ti zahvaljujem za lepe zelje.
Lepo te prosim, ne zapuscaj zaradi nas tega foruma, ker mi tu gostujemo samo zacasno, zato nas enostavno le ignoriraj. Kmalu nas ne bo vec tu…. Nihce ti ne brani za nasvet vprašati tud mal starejšo publiko, niti ti to ne onemogoča. Sama si se vmesala, morda si pricakovala v temi z naslovom : “O Mokri macki” resne nasvete?
Za Tjavendan
Ko doumeš, kdo je »jaz«, se stvari več ne bojiš, ne morejo te užaliti ali prizadeti. Jaz sem osel, ti si osel, v čem je torej težava? Ljubezen je v naravi, sonce sije na slabe in dobre, dež pada na svetnike in grešnike…To kar naša kultura imenuje ljubezen je njeno nasprotje, poželjenje, oblast, posedovalnost, manipulacija, strah, tesnoba….
Vso sreco v zivljenju Maca,
Pepi
Maca, upam da bos ostala, jaz odhajam!!!!! Forum je tvoj…
Se enkrat brez zamere,
Pepimaca je pisal/pisala:
>
> Pepi, smešen si….Vi se kar zabavajte v svojih “besednih
> igrah”, ki jih razumete le vi, ki ste prijatelji…mimogrede,
> a ste se kdaj sploh videli v živo?? Po moje živite v totalno
> nerealnem svetu. V živo morda nimate prijateljev in tele,
> navidezni, come handy.
> Kolikor toliko urejeno življenje?? S tem, da poslušam, kok
> vam je dolgčas?? I don’t think so…
> NIsem tok mlajša, da ne bi štekala, men je blo samo kul, da
> sem lohk za nasvet vprašala tud mal starejšo publiko, ampak
> to je seveda spet onemogočeno.
> Da se imam za svetnico?? Nisem opazila…A to samo zato, ker
> sem proti varanju?? Ker zagovarjam seks s svojim partnerjem,
> brez tega, da bi se kogarkoli drugega pruzadelo?? Ja, nič,
> predlagajte me za Mater Terezijo….
> Kolikor toliko urejeno življenje my ass.
> Nič, grem se potešit, udarit en realen seks s svojim
> neprimernim partnerjem. Tudi tebi, pepi, ga privoščim, da se
> ne boš tok z drugimi ukvarjal.
> Sicer pa, pustimo to. Forum Srednjih let, adijo. Zgleda, da
> sem po neki čudni logiki pri svojih skoraj 27. še vedno 100x
> bolj za na drug forum. Škoda, nekaj zanimivih ljudi se je
> tukaj potikalo svoje čase…
> Ajde, mejte se, pa 1000000000000 lupčkov (če bo kaj pomagalo).
Maca – sploh ne veš v koga si se spustila !
Brihtna kako si . ti dejansko lahko malo pokažem tvojih težav in tu jih imaš ker si jih dejansko iskala , pa naj vidijo tudi drugi tvoje izave ,In te naprošam da ne svetuj pametnih izjav drugim ,ker jih še sama ne znaš pri sebi rešiti.
Tu imaš malo svojih odgovorov na prejšnih temah ….
med.over.net/phorum/read.php?f=17&i=22261&t=22173
med.over.net/phorum/read.php?f=27&i=13525&t=13476 ninfomanka
med.over.net/phorum/read.php?f=17&i=21796&t=21793 rada bi bila duhovita – pa na žalost ti ne uspe
če pa bo še kaj srala ti pa potegnem še nekaj še bolj duhoviti- pa se zamisli malo
KLOPOTAČA
Bravo Maca!!!!! Se popolnoma strinjam s tabo. Ko berem te njihove “duhovite” “razprave” imam občutek, kot bi poslušal en kup zdolgočasenih buzijev.
Maca 2. Ti si navedla nekaj linkov mace. In kaj te pri tem moti? Da ona rada in veliko seksa? Ja hvala bogu, punca pač zna uživat in ve, da so v življenju stvari, ki so lepše in pomembnejše kot pa idiotsko pocukrano žlabudranje po internetu. In kaj, a si ji mogoče fauš? Počne maca to kar ti ne moreš pa si želiš? Tisti zadnji link, ki si ga navedla. Tam je bila maca malo cinična, a nisi razumela kaj je hotla povedat?
Bravo , haha hahah , haha , če se misliš usrat , se kar izvoli ,lahko prvo v svoja usta , pa še na koga ali na nekoga , pa še koga pokliči , da boste na kupu srali in scali saj drugega tudi ne znate .
Pa maco 2 (nažalost ,ki se ni upal predstavit drugače),lepo pozdravljam
Ti seronja, pa boš tudi ostal seronja
Draga Ira,
ceprav bi po letih lahko bila marsikomu od nas hci, ce bos kdaj v tezavah ali rabila kakrsen koli nasvet vedno dobrodosla na Tjavendan, le registrirati se moras. Tam smo zbrani vsi, ki smo prfuknjeni , seksualno nepoteseni, z druzinskim zivljenjem v riti, “come handy”, nezvesti, ljubitelji skupinskega seksa, slovnicno neizobrazeni, egoisticni in egocentricni, brez resnicnih , realnih prijateljev, zdolgocaseni , pocukrani , nerealni, nezmozni napisati pet (5) besed skupaj …Ceprav smo osli, vseeno vemo veliko o zivljenju…Stvari je mogoce preveriti, mar ne?
Hvala na razumevanju,
Pepi
Stvari je mogoce preveriti , da !
Ira in vsi , ki dovoljujete v zivljenju tudi smeh , pridruzite se nam !
Tam na Tjavendan smo v glavnem zbrani vsi , ki nam je zivljenje dalo okusiti tudi svojo temno plat , zato pa znamo tembolj ceniti smeh , sproscenost in dobro voljo.
Najprej se nisem mislila oglasati , pa mi ne da miru , da ne bi Maci povedala , da je se zelo mlada in jo se marsikaj caka . Ce se bo po hudih zivljenjskih izkusnjah se znala smejati (pa mislim , da to ze zdaj ne zna vec) bo razumela , o cem govorim ! Naj se takrat spet oglasi Pepiju ali komurkoli od nas ostalih !
Pa ne me narobe razumeti – nikomur ne zelim hudega , se pa to dogaja ! Vsem.
Lp A.
Whatever…
PS: Na Tjavendan pa non stop hodim čekirat, pa nikol nobenega ni.
Ob 22h zvečer pa sem ponavadi povsem kje drugje, kot na netu…(recimo v postelji s svojim neprimernim partnerjem al se pa kje zabavam s prijatelji).
Hecno pa je, da me obtožujete, da se ne znam smejati in zabavati…A berete sam moje resne odgovore al ne štekate ironije? Ma sej ne vem, skratka, dost mam teh groženj in mojih linkov in predvsem tega, da folk spreminja nicke, zato, da jih ne more nihče za besedo prijet, kaj so rekli kdaj prej, mene imate pa skoz na tapeti, kva sem “pametnega” povedala. Valda, če mam pa skoz isti nick. No, 1x sem ga zamenjala, ampak sem to tudi javno oznanila.
Nič, bom bolj tolerantna, ne bom se umešavala v privatne zadeve in od vas pričakujem isto…
Lep pozdrav in ostanimo na nivoju, brez žalitev. Če s te opazili, sama nikol ne začnem žalit, če pa mi kdo stopi na rep…ja, sej sem mačka, JEBI GA!!!