Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost o čem se punce najraje pogovarjate

o čem se punce najraje pogovarjate

o čem se punce najraje pogovarjate

razlicno. najlepse je, ko se na kavici zbere par ‘takih tapravih’ in pol tracamo do nezavesti. po moznosti pride mimo se kaksn dobr tipo, in pol opazujemo kako hodi, ce ma dobro rit in to primerjamo z nasimi fanti. in seveda vzdihujemo po…ne vem, johnnyju deppu, ali zlatkom zahovicem (ha ha ha – sala mala…)

zakva, a bi se pridruzu?

jaz se najraje pogovarjam v smislu kaj bi bilo, če…/joj, kako bi bilo fletkan, če…
+ tipi..kaj, kako, zakaj…vse o njih
+poletje
+”pomembni” dogodki
+filmi, muzika, cunje…

jaz se najraje pogovarjam s prijateljicami v smislu kaj bi bilo, če…/joj, kako bi bilo fletkan, če…
+ tipi..kaj, kako, zakaj…vse o njih
+poletje
+”pomembni” dogodki
+filmi, muzika, cunje…

se opravicujem, ker sm dvakarat tole notr vrgla..ni blo nalasc=)

Odvisno od družbe.
Če imaš enake interese, se seveda pogovarjaš o tisti stvari, če pa je bolj različna klapa pa o vsem mogočem (dogodki, kdaj bomo šli spet na žur, o tipih, o oblekah, modi, ….)

LP

Men pa gre najbol na živce, če se začnejo ženske o oblekah in šminkah pogovarjat. Pa o nohtkih, pa o dietah…
Če se pogovarjamo o fantih je ok., mi je pa še zmeri najbolš, da se pogovarjam kar s fanti. Mam super fanta, zato se z osvajanjem ne matram, prjatle mam pa tud dobre. Včas je kriza, ko mi začnejo jokat o puncah, ampak se hitr potolažjo.
Z najboljšimi frendicami se pa pogovarjam bol o osebnih težavah, osebnih dosežkih, lepih trenutkih ipd. Najbolj pa se izogibam opravlanja, ker če ne želim, da me drugi opravlajo, tut jest ne bom drugih. Ajd čao.

O sexu, tipih in dobrih avtomobilih.

O tipih, zurih, pocitnicah, oblekah….mal tut opravljamo
kot skoraj vsi…

custvih 🙂 a ne vedno.

Sem bolj sramežljiv in pred nekaj dnevi sem videl punco, ki mi je všeč, pa ne vem kako naj začnem pogovor z njo in kako naj ta pogovor peljem naprej. Sploh si ne predstavljem da bi mi pogovor kar stekel s punco ki je še ne poznam. Ne morem se spomniti O ČEM naj se pogovarjam z njo.
Prosim za odgovor.
lp

hej sramežljiv… lala. predlagam da jo pelješ kam na sprehod kr se lahko pol če zmanjka teme za pogovor pogovarjaš o okolici (npr. glej onega, kak smešno hodi al pa kaj takega). pa vedno lahko govoriš kake zanimive stvari iz svoje preteklosti. in ne pozabi, fajn je, če punco dosti sprašuješ o njej, ker je preveč dolgočasno če govoriš samo o sebi. upam da nisem prepozna… piši kak je blo 🙂

me s kolegicami se zadne case precej pogovarjamo o bolj zgecljivih vsebinah. Sej veste sex pa samozadovoljevanje. Pa me zanima ce si vi tud kdaj pogovarjate o tej temui! Pa ce mi lahko kdo izkusen nasteje recimo kaksnih pet nacinov samozadovoljevanja prez tistih pripomockov iz sex shopa??!! Ze naprej hvala!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close