NY-Memphis (Arkansas) -pomoč!
Lep pozdrav!
V juliju letim v ZDA – BRNIK -BUDIMPEŠTA-NEW YORK. Problem je v tem da bom potem v New Yorku iskala zvezo za Memphis (ARKANSAS). Zanima me ce morda kdo ve, kaksne so povezave z Memphisom iz John F. Kennedy Airport in kakšne so cene letov???
Kaj mi svetujete? Kako priti ugodno do Memphisa??
Za vsako informacijo in izkušnje bom zeloooo hvaležna!!
Lep dan vam želim. Lili
sicer ti na tvoje vpr ne znam odgovoriti, zanima pa me, koliko bos dala za karto brnik-budimpesta-ny??
hvala
lp
Hm, a niste mogoce malo pomesali? Memphis je v Tennessee, to se pravi cist na meji.
Karto NY – Memphis lahko narocite v naprej, kaksen teden ali dva, pred prihodom v NY. Tako ali tako je to elektronski nacin in s potrdilom, katerega dobite na dom preko e-mejla in vasim osebnim dokumentom, dvignete karto na letaliscu.
Karta vas bo stala blizu 250$, malo vec ali manj z vsemi dajatvami.
Drugace pa me preseneca, da ste se odlocili za pot preko Budimpeste in v New York, saj vam leti Alitalia iz Trsta v Milano – Atlanta – Memphis.
Sicer pa sami najbolj veste.
Zavedati se morate, da je najenostavneje iti na taksne povezave, Connection Flight. Nimate tezav s carino in se ubadate s tem sele na koncni destinaciji.
Srecno pot v USA.
osat
Osat vsaka informacija je zelo dobrodosla -hvala. Ko sem se odlocila za odod v US sem malo sprasevala po nasih turisticnih agencijah glede cene kart in ta varianta (BRNIK- BUDIMPESTA – NY) je bila se najbolj ugodna, poleg tega bi si rada pred odhodom v Memphis se malo ogledala NY.
Imam se nekaj vprasanj in upam da mi boste pomagali.
Ali mi lahko poveste kaj vec o narocanju kart za let v Memphis preko spleta? Na kateri strani lahko to naredim in kako?
Prvic se podajam na tako daljse potovanje in vsaka informacija mi bo v veliko pomoč. Ali mi morda lahko tudi kaj svetujete glede prenocisca v NY, kjer nameravam ostati nekaj dni?
Imate morda kaksen email naslov na katerega vam lahko pisem?
Lep pozdrav lili
Šur, lahko mi pišete na tale e-mail:
[email protected].
Potrebujem malo več informacij in vam mogoče lahko celo res pomagam. Z nasveti namreč, kar nekajkrat sem ZDA prepotoval, podolgem in počez.
Forum je zaprt za komentiranje.