nuvaring in vprašanje
Spoštovani,
Zanima me, če obstaja možnost zanositve, če redno in pravilno uporabljam nuvaring obroček in pri spolnem odnosu s partnerjem vedno uporabljava tudi kondom? Zadnje dni imam težave, da mi je slabo, glavobole, en dan mi je celo smrdela hrana, imela sem tudi drisko.
Sem pa imela pri eno tedenski pavzi pri obročku normalno krvavitev kot ponavadi (obroček uporabljam 4 mesece in vedno si ga vstavim in vzamem ven ob isti uri).
Kaj predlagate? Je možna nosečnost ali je kakšna reakcija na obroček, zastrupitev z hrano ali kaj drugega.
Hvala za odgovor
lp
Pozdravljeni!
Nuvaring obroček uporabljam prvič zato imam nekaj vprašanj. Obroček sem si vstavila v soboto 7.7.2012 in je bilo prva dva dneva vredu, nato pa me je začel boleti trebuh in sicer je vsak dan huje, danes ponoči se pravi iz 10.7.2012 na 11.7.2012 pa me je tako bolel da nisem mogla zaspati, zelo pogosto hodim na wc in sem zelo napihnjena. Veliko prijateljic ima obroček in so mi povedale da ga moram vstaviti tako da ga s celim kazalcem potisnem v nožnico, to sem tudi probala vendar ne gre globje od pol prsta, ali je po tem zaščita še vedno vredu, ali je več možnosti za zanositev? In še nekaj, preden sem prvič uporabila obroček sem imela menstruacijo od 5 do 7 dni, zdaj, ko sem pa prvič uporabila obroček je bila menstruacija samo 3 dni, ali je to normalno pri začetnem jemanju obročka ali je bolje da se posvetujem s svojo ginekologinjo?
Lep pozdrav in že v naprej se zahvaljujem za odgovor.